Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Едукативни игри и сложувалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
5 Креативни активности

5 Креативни активности

3700217377564
5 креативни активности, совршено прилагодени за развој на концентрацијата и вештината на рацете (6-12 г.)
ден 1.890,00 со ддв.
Learn All About...Technology!

Learn All About...Technology!

9788830301948
Lively and original illustrations, all kinds of interesting experiments and a detailed robot to assemble make this set truly one-of-a-kind!
ден 1.240,00 со ддв.
Весела градина - магнетна сложувалка 9 парчиња

Весела градина - магнетна сложувалка 9 парчиња

3700217381820
Игра со асоцијации: поврзете ги силуетите со соодветното животно. Благодарение на магнетот, парчињата на сложувалката се лесни за позиционирање. Оваа игра е лесна за пренесување бидејќи има рачка. 22.5 x 1 x 20 cm
ден 990,00 со ддв.
Едукативна сложувалка - Светските реткости

Едукативна сложувалка - Светските реткости

3700217326777/2859
Сложувалка од 350 парчиња + 50 3Д фигури. Оваа чудесна едукативна сложувалка ќе му овозможи на вашето дете да ги открие најпрепознатливите места на светот. Содржи и едукативна брошура за откривање на чудата на светот и нивните одлики. Содржи и 50 картонски фигури коишто треба да се постават на соодветното место на сложувалката, откако таа ќе се состави. Името на секој објект е наведено на задната страна на фигурата. Сетот содржи и постер.
ден 1.590,00 со ддв.
Едукативна сложувалка - Сончевиот Систем

Едукативна сложувалка - Сончевиот Систем

3700217326784
Оваа чудесна едукативна сложувалка ќе му овозможи на вашето дете да го открие Сончевиот Систем. Содржи и едукативна брошура, со којашто ќе открие повеќе факти за планетите. Сетот содржи и постер.
ден 1.090,00 со ддв.
Игра на меморија - Le Toy Van

Игра на меморија - Le Toy Van

PL096
Погоден за возрасти - 12 месеци +
Димензија на парчињата : 3,8 x 4,5 x 1 см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.100,00 со ддв.
Магична боенка ВО ВСЕЛЕНАТА (Водена магија)

Магична боенка ВО ВСЕЛЕНАТА (Водена магија)

5011979592033
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична боенка ВОЗИЛА (Водена магија)

Магична боенка ВОЗИЛА (Водена магија)

5011979580337
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична боенка ВОЛШЕБНИ СУШТЕСТВА (Водена магија)

Магична боенка ВОЛШЕБНИ СУШТЕСТВА (Водена магија)

5011979565877
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична боенка ДИНОСАУРУСИ (Водена магија)

Магична боенка ДИНОСАУРУСИ (Водена магија)

5011979572509
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична боенка ЖИВОТНИ (Водена магија)

Магична боенка ЖИВОТНИ (Водена магија)

5011979523723/3428
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
 Магична боенка САФАРИ (Водена магија)

Магична боенка САФАРИ (Водена магија)

5011979580276
6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична боенка ЏУНГЛА (Водена магија)

Магична боенка ЏУНГЛА (Водена магија)

6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно. Соодветно за возраст 3+ години
ден 490,00 со ддв.
Магична кутија 4 во 1 - Janod

Магична кутија 4 во 1 - Janod

3700217350147
Четири активности комбинирани во една единствена кутија за носење: - Магична табла за цртање со игла. Едноставно, лизнете ја рачката одлево надесно и цртежот се брише како со магија! - Магнетна страна со 42 магнети (27 букви, 10 бројки и 5 знаци) за децата да ја научат абецедата и да ги извршуваат своите први пресметки додека се забавуваат. Црна табла со кутија со креда и четка. Бела табла за пишување со маркер за суво бришење (маркерот не е вклучен во комплетот). Вашето дете може да ја носи оваа пригодна играчка насекаде, користејќи ја рачката. Откако ќе заврши, сè се вклопува внатре. Материјал Дрво Димензии 37 x 4 x 30 cm Возраст 3-8 години
ден 2.290,00 со ддв.
Магнетна едукативна игра - Janod

Магнетна едукативна игра - Janod

J08035
30 големи магнетни форми и стотици можни комбинации! Оваа магнетна игра е идеална за развојот на фините моторички вештини на вашите деца. Исто така, ќе им помогне да ги распознаваат различните делови од лицето како и изгледот на неколку животни. Содржи: 1 подлога, 30 различни форми со делови од лицето и 7 картички со примери.
ден 1.390,00 со ддв.
Магнетна игра - ЕМОЦИИ - Janod

Магнетна игра - ЕМОЦИИ - Janod

3700217380380
Оваа магнетна игра, ќе го воведе вашето дете во светот на различните емоции со помош на илустрираните картички на коишто се претставени ситуации од секојдневниот живот. Играта содржи и водич за емоции, напишан од експерти по психомоторика. Позадината на секоја картичка има израз на лице којшто е одговор за која емоција се работи во конкретната ситуација. Секој израз на лице од картичката кореспонидира со ист таков магнет, којшто служи за да се репродуцира соодветата емоција. Комплетот содржи 10 емоции за откривање: радост, страв, тага, гнев, засраменост/срамежливост, љубов, одбивност, смеа, љубомора, изненадување. Играта има 2 нивоа: едноставно пресликување на изразот на позадината на картичката, или, за поголемите деца, да се обидат да претпостават која емоција е поврзана со одредена ситуација. На дното од кутијата има огледалце, коешто ќе им овозможи на децата да се гледаат додека прават израз на лицето соодветен на одредена емоција. Содржина: 1 дрвена подлога, 27 големи магнети (10 лица, 10 смајли, 7 магнети-облеки) и 20 картички со претставени ситуации. Возраст: 2-5 години. Материјал: Дрво, картон
ден 1.590,00 со ддв.
Магнетна книга - Англиската азбука

Магнетна книга - Англиската азбука

3700217327125
Едукативна магнетна игра за учење на англиската азбука. Направена е од 26 илустрирани магнети и 116 магнети со букви. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето правилно да го напише илустрираниот збор.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Германската азбука

Магнетна книга - Германската азбука

3700217327125
Едукативна магнетна игра за учење на германската азбука. Направена е од 26 илустрирани магнети и 116 магнети со букви. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето правилно да го напише илустрираниот збор.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Годишни времиња

Магнетна книга - Годишни времиња

3700217327217
Магнетна игра - Годишни времиња. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува четирите годишни времиња. Направена е од 115 илустрирани магнети и 4 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето да ја дополни картичката со различни магнети поврзани со годишното време коешто е илустрирано на неа. Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин. Димензии 19 x 4 x 26 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 3-8 г.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Животни

Магнетна книга - Животни

3700217327231
Магнетна игра со животни. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да ги прикажува различните животни. Направена е од 30 илустрирани магнети и 10 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да го направи животното коешто е илустрирано на картичката. Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин. Димензии 19 x 4 x 26 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 3-8 г.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Колку е часот?

Магнетна книга - Колку е часот?

3700217327248
Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Костими за девојчиња

Магнетна книга - Костими за девојчиња

3700217327187
Едукативна магнетна игра со облеки за девојчиња. Направена е од 46 илустрирани магнети и 8 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со магнети да ја направи истата илустрација како на картичката. Димензии 19 x 4 x 26 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 3-8 г.
ден 1.150,00 со ддв.
 Магнетна книга - Превозни средства

Магнетна книга - Превозни средства

3700217327156
Магнетна игра - Превозни средства. Со оваа игра составена од 50 магнети и 18 картички, детето ќе може прави различни возила, поставувајќи ги магнетните делови на подлогата.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Принцези

Магнетна книга - Принцези

3700217327255
Едукативна магнетна игра со принцези. Направена е од 55 илустрирани магнети и 7 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со магнети да ја направи истата илустрација како на картичката.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга - Танграм

Магнетна книга - Танграм

3700217327200
Магнетна игра - танграм. Со оваа игра детето ќе може да ги реди делчињата и да прави различни форми. Направена е од 43 илустрирани магнети и 30 картички. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето да ја направи формата што е илустрирана на картичката. Оваа игра ги поттикнува детската имагинација и креативност на многу забавен начин. Димензии 19 x 4 x 26 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 3-8 г.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

Магнетна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

5011979580306
Изведете чудесни магнетни трикови, тестирајте ја моќта на магнетните сили и придвижете тркачки автомобил како со магија!
ден 900,00 со ддв.
Магнетна сложувалка - Карта на светот

Магнетна сложувалка - Карта на светот

3700217355043
Обиколете го светот со 92 магнети. Забавен и едукативен начин да се запознае нашата планета. Секој магнет претставува една земја или регион од светот, со неговото име, главен град и илустрација со карактеристиките на тој дел од светот. Големата магнетна табла го покажува светот со континентите и океаните. Бојата искористена за секој регион ви помага полесно да го најдете местото на секој магнет. Забавувајте се додека ги редите магнетите на картата, а кога ќе завршите може да ја закачите на ѕидот во вашата соба. Комплетот содржи: карта и 92 магнета. Димензии 77 x 1 x 46 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 7-12 г.
ден 2.490,00 со ддв.
Моето магнетно дрво - Janod

Моето магнетно дрво - Janod

3700217354619
Вашето дете ќе помине часови играјќи си со ова магнетно дрво со 30 магнети. Отворајќи го, тоа ќе открие целиот универзум на шумата - животните и растенијата коишто може да ги разместува и да ги „оживува“ според сопственaта фантазија. Исто така, ова е извонреден начин да ги научи имињата на шумските животни. Стои затворено со помош на магнет и е многу лесно преносливо. Материјал Дрво Димензии 46,5 x 1 x 32,5 cm Возраст 3-5 г.
ден 1.960,00 со ддв.
Мојата магнетна градина - Janod

Мојата магнетна градина - Janod

3700217381820
Со оваа магнетна дрвена табла, којашто може и да се закачи на ѕид, вашето дете ќе може да состави разнобојна градина! Вклучува 70 магнети, коишто ќе ја поттикнат фантазијата додека детето ги учи имињата на овошјата и зеленчукот. Содржи и двостран едукативен постер на 6 јазици.
ден 1.290,00 со ддв.
Научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

Научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

5011979579492
Сет со научни експерименти за деца којшто го охрабрува научното размислување и раното STEM учење. Направете пловечки дух, калеидоскоп со епрувета и топка што скока. Играјте застрашувачка игра со ползење по кожата, откријте како да редите различно обоени течности и да направите лава! Вклучува книга од 32 страни со комплетно опишани 20 забавни експерименти. Содржи 3 епрувети, очила, кристали за топка што скока и калап за правење на топката, лупа, боја за храна, пипета, слајм, pH скала, бележник, налепници од хартија. Оваа Научна лабораторија е дел од едицијата Истражи и откриј, којашто е добитник на 2019 Progressive Preschool Award for Best Preschool STEM Range. Соодветно за деца над 6 години. Се препорачува надзор од возрасен секогаш кога децата играат со оваа играчка. Предупредување: Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голтање и задушување. Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.
ден 900,00 со ддв.
Слика на Противпожарен камион - конструктор

Противпожарен камион - конструктор

3700217364984
2 играчки во 1: сет конструктор составен од шрафови, плочи и завртки што треба да се склопат за да се направи прекрасен противпожарен камион, истовремено и играчка за влечење за развој на моторните вештини на вашето дете. Содржи 27 парчиња, вклучувајќи 2 алатки и 3 пожарникари. Цврсти пластични тркала. Стабилен камион со метални оски на тркалата.
ден 1.890,00 со ддв.
СИЛИ (Комплет со експерименти) - Gal

СИЛИ (Комплет со експерименти) - Galt

5011979582379
Ставете ја гравитацијата на тест, експериментирајте со брзините на автомобил на навивање, придвижете брод со помош на воздух и направете ховеркрафт!
ден 1.100,00 со ддв.
Сложувалка АВАНТУРА ВО ЗЕМЈАТА НА ИНКИТЕ - Janod

Сложувалка АВАНТУРА ВО ЗЕМЈАТА НА ИНКИТЕ - Janod

Прекрасно илустрирана сложувалка, со којашто вашето дете ќе тргне во потрага по загубениот храм на инките во срцето на џунглата и ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер. Број на делчиња: 100. Големина на сложувалката: 50 x 40 x 0.2 cm
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

Сложувалка АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

Прекрасно илустрирана сложувалка, со којашто вашето дете ќе открие кои животни живеат во животинските резервати во Африка и ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер. Број на делчиња: 54. Големина на сложувалката: 50 x 40 x 0.2 cm
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка ГРАДИНА - Janod

Сложувалка ГРАДИНА - Janod

3700217326630
Со оваа сложувалка, вашето дете ќе се научи што расте во градината и низ забава ќе ги вежба меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер. Број на делчиња: 36.
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка за во бања - Мапа на светот - Janod

Сложувалка за во бања - Мапа нa светот - Janod

3700217347192
Со оваа мапа на светот за составување во бањата, децата ќе се забавуваат патувајќи со четирите фигури на возила што ќе кружат низ целиот свет, во воздухот или во морето. Кога 28-те парчиња ќе се натопат во водата, тие пловат и може да се лепат на плочките во бањата! Откако забавата ќе заврши, мапата се чува во својата мрежа, којашто може да се залепи на ѕидот. Сетот содржи: сложувалка од 28 делчиња, 4 парчиња во форма на возила, 1 мрежа за складирање.
ден 890,00 со ддв.
Сложувалка за набљудување ПРИКАЗНИ - Janod

Сложувалка за набљудување ПРИКАЗНИ - Janod

3700217326616
Сложувалка од 24 парчиња со илустрации од познати бајки. Големината на делчињата е соодветна за малите детски раце. Откако сложувалката ќе биде составена, децата ќе уживаат наоѓајќи ги 29-те илустрации коишто се скриени во неа, а се прикажани на долниот дел. Материјал Картон Димензии 65 x 50 x 0,2 cm Возраст 3+
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка за набљудување ФАРМА - Janod

Сложувалка за набљудување ФАРМА - Janod

3700217326609
Сложувалка од 24 парчиња со илустрации од фармата. Големината на делчињата е соодветна за малите детски раце. Откако сложувалката ќе биде составена, децата ќе уживаат наоѓајќи ги 29-те илустрации коишто се скриени во неа, а се прикажани на долниот дел. Материјал Картон Димензии 65 x 50 x 0,2 cm Возраст 3+
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка ЛЕДЕНО ВОЛШЕБСТВО - Janod

Сложувалка ЛЕДЕНО ВОЛШЕБСТВО - Janod

3700217326692
Прекрасно илустрирана сложувалка, со којашто вашето дете ќе нурне во ледениот свет на снежната кралица и ќе се забававува, вежбајќи ги меморијата и вештината на рацете. Ставена е во убава и лесно пренослива кутија. Содржи постер. Број на делчиња: 54. Големина на сложувалката: 50 x 40 x 0.2 cm Материјал Картон Димензии на сложувалката 50 x 40 x 0.2 cm Возраст 5+
ден 790,00 со ддв.
Сложувалка со дрвени фигури - АРКТИК - Janod

Сложувалка со дрвени фигури - АРКТИК - Janod

3700217370947
Што се случува на северниот пол? Вашето дете ќе се забавува ставајќи ги жителите на Арктикок на соодветното место, но и играјќи си со нив независно од сложувалката. Исто така, ќе ги развива моторичките вештини и имагинацијата низ игра.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со дрвени фигури - ВОЗИЛА - Janod

Сложувалка со дрвени фигури - ВОЗИЛА - Janod

3700217370572
Дрвена сложувалка со возила. 7 возила од дрво, со дебелина 1.5 cm. Вашето дете ќе се забавува ставајќи ги возилата на соодветното место, но и играјќи си со нив независно од сложувалката. Исто така, ќе ги развива моторичките вештини и имагинацијата низ игра.
ден 990,00 со ддв.
 Сложувалка со дрвени фигури - ДИНОСАУРУСИ - Janod

Сложувалка со дрвени фигури - ДИНОСАУРУСИ - Janod

3700217370541
Дрвена сложувалка со диносауруси. 7 животни од дрво, со дебелина 1.5 cm. Вашето дете ќе се забавува ставајќи ги животните на соодветното место, но и играјќи си со нив независно од сложувалката. Исто така, ќе ги развива моторичките вештини и имагинацијата низ игра.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со дрвени фигури - ДОМАШНИ ЖИВОТНИ - Janod

Сложувалка со дрвени фигури - ДОМАШНИ ЖИВОТНИ - Janod

3700217370558
Дрвена сложувалка со ДОМАШНИ ЖИВОТНИ. 7 животни од дрво, со дебелина 1.5 cm. Вашето дете ќе се забавува ставајќи ги животните на соодветното место, но и играјќи си со нив независно од сложувалката. Исто така, ќе ги развива моторичките вештини и имагинацијата низ игра.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со дрвени фигури - ЗООЛОШКА ГРАДИНА - Janod

Сложувалка со дрвени фигури - ЗООЛОШКА ГРАДИНА - Janod

3700217370220
Дрвена сложувалка со ЗООЛОШКА ГРАДИНА. 7 животни од дрво, со дебелина 1.5 cm. Вашето дете ќе се забавува ставајќи ги животните на соодветното место, но и играјќи си со нив независно од сложувалката. Исто така, ќе ги развива моторичките вештини и имагинацијата низ игра. Димензии 30 x 2.1 x 21 cm Материјал Дрво/Wood Возраст 18м
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со текстури за допирање - Домашни животни - Janod

Сложувалка со текстури за допирање - Домашни животни - Janod

3700217327729
Голема сложувалка од 20 крупни делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за овцата и за кравата и различни материјали за кикиришката на петелот, за опашката на зајчето, за прасето, за патката и за жабата). Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер. Сложувалка: 65 x 50 cm Кутија од цврст картон, со текстури на капакот.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со текстури за допирање - Домашни миленици - Janodо текстури за допирање - Домашни животни - Janod Бренд: Janod

Сложувалка со текстури за допирање - Домашни миленици - Janodо текстури за допирање - Домашни животни - Janod Бренд: Janod

3700217326869
Голема сложувалка од 20 крупни делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за кучето и зајачето, имитација на оклоп за желката, светкав ефект за папагалот, текстури за цвеќето и за ламбата, ефект на крзно за волнените топки). Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер. Сложувалка: 65 x 50 cm Кутија од цврст картон, со текстури на капакот.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со текстури за допирање - Зоолошка градина - Janod

Сложувалка со текстури за допирање - Зоолошка градина - Janod

3700217327743
Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за тигарот, жирафата и коалата, ефект на кожа за крокодилот и мајмунот, метален ефект за камелеонот и текстура на филц за фламингото). Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер. Сложувалка: 65 x 50 cm Кутијата од цврст картон има текстури на капакот. Димензии на сложувалката 65 x 50 x 0.3 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 2-4г
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со текстури за допирање - Поларен свет - Janod

Сложувалка со текстури за допирање - Поларен свет - Janod

3700217327736
Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за белото мече, пингвинот, хаскито и еленот, имитација на кожа за фоката, метален ефект на опашката на китот и светкав ефект на рибата). Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер. Сложувалка: 65 x 50 cm Кутијата од цврст картон има текстури на капакот.
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка со текстури за допирање - Шумски животни - Janod

Сложувалка со текстури за допирање - Шумски животни - Janod

3700217326852
Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за лисицата, мечката, срната и зајакот, имитација на пердуви за бувот, светкав ефект за крилјата на пеперутката и текстура на лист за лисјата). Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер. Сложувалка: 65 x 50 cm Кутијата од цврст картон има текстури на капакот. Димензии на сложувалката 65 x 50 x 0.3 cm Материјал Картон • Cardboard Возраст 2-4г
ден 990,00 со ддв.
Сложувалка УЧАМ ДА БРОЈАМ

Сложувалка УЧАМ ДА БРОЈАМ

3700217327064
ден 890,00 со ддв.
Џиновска научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

Џиновска научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

5011979592217
Истражете го неверојатниот свет на науката и откријте фасцинантни факти со оваа џиновска научна лабораторија.
ден 2.570,00 со ддв.
Џиновска сложувалка ГРАД - Galt

Џиновска сложувалка ГРАД - Galt

5011979582317
Прекрасно илустрирана подна сложувалка со 30 големи парчиња, вклучително и 8 форми, исечени во форма на животни или предмети.
ден 1.120,00 со ддв.
CHICCO НИГА MAGIC MILADY 44 CATS

CHICCO KНИГА MAGIC MILADY 44 CATS

099380000
Албум за боење со одличен маркер.
ден 990,00 со ддв.
CHICCO КНИГА MAGIC LAMPO 44 CATS

CHICCO КНИГА MAGIC LAMPO 44 CATS

099360000
Албум за боење со одличен маркер.
ден 990,00 со ддв.
Body Structure Puzzle

Body Structure Puzzle

BO001
Оваа слагалица им помага на децата да ја разберат структурата на телото.
ден 500,00 со ддв.
Магнетна книга СЛОЖУВАЛКИ СО ЖИВОТНИ - Janod

Магнетна книга СЛОЖУВАЛКИ СО ЖИВОТНИ - Janod

3700217325879
Магнетните книги на францускиот бренд Janod се одлични играчки коишто ги развиваат креативноста и имагинацијата и се сакани од децата низ целиот свет. Игрите се состојат од магнети коишто се уредуваат и комбинираат на таблата во различни дезени. Овие сложувалки ќе ви служат долго време и нема да им бидат здодевни на децата, бидејќи нудат многу креативни можности. Тие се прекрасно изработени, што дополнително ја буди смислата за уметност, а исто така ги тренираат логичкото размислување и умешноста на рацете кај детето. Магнетната книга ПОРТРЕТИ НА ЖИВОТНИ содржи 72 илустрирани магнети од коишто можат да се состават 9 портрети на животни како што се маче, панда, тигар, крава и други. Содржи и 9 картички со примери. Магнетните компоненти овозможуваат со нив децата да создаваат и сопствени креации. Ова е одлична забава за малите љубители на животните, како и за сите креативни деца. Пакувањето е направено од тврд картон во форма на книга. На внатрешноста на капакот има илустрирана магнетната плоча. Двете прегради внатре помагаат подобро да се организираат магнетите и картичките. Магнетните игри од оваа серија изгледаат одлично и се совршени и како подарок.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга СВЕТОТ НА БАЈКИТЕ - Janod

Магнетна книга СВЕТОТ НА БАЈКИТЕ - Janod

3700217325886
Магнетните книги на францускиот бренд Janod се одлични играчки коишто ги развиваат креативноста и имагинацијата и се сакани од децата низ целиот свет. Игрите се состојат од магнети коишто се уредуваат и комбинираат на таблата во различни дезени. Овие сложувалки ќе ви служат долго време и нема да им бидат здодевни на децата, бидејќи нудат многу креативни можности. Тие се прекрасно изработени, што дополнително ја буди смислата за уметност, а исто така ги тренираат логичкото размислување и умешноста на рацете кај детето. Магнетната книга СВЕТОТ НА БАЈКИТЕ содржи 30 шарени магнети со елементи за создавање на добро познати ликови од бајките како што се: Црвенкапа, Мачорот во чизми, вештерка, самовила или џуџе и 10 карти со илустрации на овие ликови. Магнетите исто така им овозможуваат на децата да креираат сопствени измислени херои. Ова е одлична забава за малите љубители на бајките, како и за сите креативни деца. Пакувањето е направено од тврд картон во форма на книга. На внатрешноста на капакот има илустрирана магнетната плоча. Двете прегради внатре помагаат подобро да се организираат магнетите и картичките. Магнетните игри од оваа серија изгледаат одлично и се совршени и како подарок.
ден 1.150,00 со ддв.
Магнетна книга КОСМОС - Janod

Магнетна книга КОСМОС - Janod

3700217325893
Магнетните книги на францускиот бренд Janod се одлични играчки коишто ги развиваат креативноста и имагинацијата и се сакани од децата низ целиот свет. Игрите се состојат од магнети коишто се уредуваат и комбинираат на таблата во различни дезени. Овие сложувалки ќе ви служат долго време и нема да им бидат здодевни на децата, бидејќи нудат многу креативни можности. Тие се прекрасно изработени, што дополнително ја буди смислата за уметност, а исто така ги тренираат логичкото размислување и умешноста на рацете кај детето. Магнетната книга КОСМОС содржи 52 магнети (во црвена, бела и сина боја) коишто се компоненти за создавање на вселенски брод, астронаути, ракети, сателити и други вселенски објекти и 17 картички со примери. Магнетните компоненти овозможуваат со нив децата да создаваат сопствени структури. Ова е одлична забава за малите љубители на вселената, како и за сите креативни деца. Пакувањето е направено од тврд картон во форма на книга. На внатрешноста на капакот има илустрирана магнетната плоча. Двете прегради внатре помагаат подобро да се организираат магнетите и картичките. Магнетните игри од оваа серија изгледаат одлично и се совршени и како подарок.
ден 1.150,00 со ддв.
Магични коцки - Математика (10 коцки) - Geomag

Магични коцки - Математика (10 коцки) - Geomag

0871772000822
ако резултат на долгогодишната соработка со училишта низ целиот свет, Geomag ја создадоа оваа линија на производи за учење низ игра со магнетните коцки Magicube. Играјќи со нив, децата на спонтан начин и низ игра ќе навлезат во светот на математиката и на јазикот. Содржи 10 магнетни коцки и 45 плочки со броеви и знаци. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 1.950,00 со ддв.
Магични коцки - Математика (16 коцки) - Geomag

Магични коцки - Математика (16 коцки) - Geomag

0871772000839
Како резултат на долгогодишната соработка со училишта низ целиот свет, Geomag ја создадоа оваа линија на производи за учење низ игра со магнетните коцки Magicube. Играјќи со нив, децата на спонтан начин и низ игра ќе навлезат во светот на математиката и на јазикот. Содржи 16 магнетни коцки и 45 плочки со броеви и знаци. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 2.890,00 со ддв.
Close