Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Baghera

Baghera e формирана во 1999 година во Франција, близу Париз. Секоја година се собираат најдобрите дизајнери и изработуваат нови автомобими, метални количи, точаци и различни играчки кои со задволство ги играат децата.

Од зачнувањето на дизајнот и изборот на користените материјали, тимот води најголема грижа да ги обезбеди сите фази на производство, да го гарантира квалитетот на играчките и количките со најголема безбедноста кај децата. Изработени се со цел да имаат трајност и да имаат голема оптпроност. Автомобилите се дизајнирани да траат и да преминуваат од генерација на генерација.

Сите автомобили се дизајнирани во согласност со европските стандарди за сообразност и подложат на обемни тестови извршени од одобрени надворешни лаборатории.

Ретро изглед, додатоци за ретро стил, сè е направено со цел целосно да е заштитено вашето дете, кое е желно за авантура, за возврат да може да се транспортира зад воланот на неговиот автомобил.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Црвен ретро трицикл

Црвен ретро трицикл - Baghera

HERA860
Овој црвен ретро тицикл е наменета за деца на возраст од 3+
ден 8.072,00 со ддв. ден 6.054,00 со ддв.
Ретро црвен Балан велосипед

Ретро црвен балан велосипед - Baghera

HERA861
Овој ретро велосипед е наменет за деца на возраст од 2-5 години
ден 7.879,00 со ддв. ден 6.303,00 со ддв.
Твистер црн - Baghera

Twister црн - Baghera

HERA910
Вистински мал автомобил за деца од 1 + година!
ден 5.898,00 со ддв. ден 4.718,00 со ддв.
Твистер Црвен- Baghera

Twister црвен- Baghera

HERA913
Вистински мал автомобил за деца на возраст од 1 + година!
ден 5.898,00 со ддв. ден 4.718,00 со ддв.
Rider Red - Baghera

Rider Red - Baghera

HERA835
Овој автомобил е наменет за деца од 2-4 години
ден 12.316,00 со ддв. ден 7.390,00 со ддв.
Rider Gentleman

Rider Gentleman

HERA845
Ретро автомобил за деца за возраст од 2 + години
ден 14.060,00 со ддв. ден 8.436,00 со ддв.
Rider Snow White

Rider Snow White- Baghera

HERA833
Мал метален автомобил за деца од 2 години!
ден 12.316,00 со ддв. ден 8.622,00 со ддв.
Rider Silver - Baghera

Rider Silver - Baghera

HERA822
Овој автомоил е наменет за деца на возраст од 2 + години
ден 12.316,00 со ддв. ден 7.390,00 со ддв.
Speedster Plane - Baghera

Speedster Plane - Baghera

HERA878
Мал ретро авион за бебе/дете од 1 + година
ден 11.887,00 со ддв. ден 8.320,00 со ддв.
Speedster Fireman

Speedster Fireman - Baghera

HERA838
Вистински мал ретро противпожарен автомобил за деца на возраст од 1+
ден 8.432,00 со ддв. ден 5.902,00 со ддв.
Speedster Dark Red

Speedster Dark Red- Baghera

HERA875
Mал ретро автомобил за бебе/дете од 1 + година
ден 8.853,00 со ддв. ден 6.197,00 со ддв.
Speedster Blue

Speedster Blue- Baghera

HERA923
Oвој автомобил e наменет за деца на возраст од 1 + години
ден 8.853,00 со ддв. ден 6.197,00 со ддв.
Speedster Black

Speedster Black - Baghera

HERA922
Oвој автомобил e наменет за деца на возраст од 1 + години
ден 8.853,00 со ддв. ден 6.197,00 со ддв.
Speedster Pink ride-on

Speedster Pink ride-on - Baghera

HERA882
Oвој автомобил e наменет за деца на возраст од 1 + години
ден 8.853,00 со ддв. ден 6.197,00 со ддв.
Racer Blue-Baghera

Racer Blue-Baghera

HERA817
Овој Racer Blue е наменета за деца на возраст од 1-3 години
ден 6.572,00 со ддв. ден 5.258,00 со ддв.
Speedster Fireman

Racer Red-Baghera

HERA815
Овој Racer Red е наменета за деца на возраст од 1-3 години
ден 6.572,00 со ддв. ден 5.258,00 со ддв.
Gaz pump

Бензинска пумпа

HERA19888
Автентична бензинска пумпа за деца на возраст од 3 +
ден 7.434,00 со ддв.
Checkered Flag

Checkered Flag - Baghera

HERA32006

Возраст: 3 - 6 години
Тежина: 0.1 kg
Наменето за: момчиња и девојчиња
Должина: 58 cm Ширина 42 cm
ден 686,00 со ддв. ден 549,00 со ддв.
Racing Kit со ретро капа и очила

Racing Kit со ретро капа и очила - Baghera

HERA32004

Возраст 3 - 6 години
Тежина 0.2 kg
Наменето за:момчиња и девојчиња
ден 2.670,00 со ддв. ден 2.136,00 со ддв.
Large Blue Wagon

Large Blue Wagon - Baghera

HERA858

Возраст: 3 + години
Тежина: 8 kg
Наменето за:момчиња и девојчиња
Должина:54 cm
Висина 34 cm
Ширина 24 cm
Материјал Метал
Време на составување 20 min
Може да се прилагоди во 3 позиции
ден 6.510,00 со ддв.
Racing Car Red

Racing Car Red - Baghera

HERA483
Овие тркачки колички се наменети за деца на возраст од 1 +
ден 2.278,00 со ддв. ден 1.825,00 со ддв.
 Racing Car Black

Racing Car Black Baghera

HERA481
Оваа тркачка кола е наменета за деца на возраст од 1+
ден 2.278,00 со ддв. ден 1.822,00 со ддв.
Racing Car Silver

Racing Car Silver - Baghera

HERA480
Овој тркачки автомобил е наменет за деца на вораст од 1+
ден 2.278,00 со ддв. ден 1.822,00 со ддв.
Jet Plane Silver

Jet Plane Silver - Baghera

HERA485
Mал дизајн на авион наменет за деца од 3 години
ден 2.604,00 со ддв. ден 2.083,00 со ддв.
Jet Plane Blue

Jet Plane Blue

HERA486
Овој мал авион е наменет за деца на возраст од 3+
ден 2.604,00 со ддв. ден 2.083,00 со ддв.
Racing Car Blue

Racing Car Blue - Baghera

HERA482
Овој тркачки автомобили е наменети за деца од 1+
ден 2.278,00 со ддв. ден 11.822,00 со ддв.
Close