Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Додатоци за детска соба

Во оваа категорија ќе најдете детали кои ќе ја разубават детската соба на вашето дете!

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Торба за играчки

Торба за играчки-зајчиња

Abv01
Торба за играчки која е не само што ќе го разубави собата на вашето дете, туку и собурањето на играчки ќе го направи позабавно за вашето дете!
ден 1.600,00
Огледало зајче

Огледало зајче

Огледалце, огледалце, кој е најубав на светот? Украсете ја вашата детска соба со ова огледалце, а секојдневнието на вашето дете направето го магично! Достапно во три бои (бела, зелена и розева)
ден 1.500,00
Огледало - глувче

Огледало - глувче

abv-02
Собата на вашето дете ќе изгледа уште поубаво со огледалцето во форма на глувче. Достапно во повеќе бои и тоа (розева, плава, зелена, сива и бела)
ден 1.500,00
Лулашки-куќички

Лулашка - куќички

abc-03
Овие вреќи кои се закачуваат на ѕид не само што ќе ја разубават собата на вашето дете, туку и истото ќе ужива и одмара лулајќи се во истата. Достапни во повеќе дезени.
ден 4.500,00
Лулашка - зајчиња

Лулашка - зајчиња

abv-04
Овие вреќи кои се закачуваат на ѕид не само што ќе ја разубават собарата на вашето дете, туку и истото ќе ужива одмарајќи или лулајќи се во истата. Достапни во повеќе дезени.
ден 4.500,00
Лулашка - кругчиња

Лулашка - кругчиња

abv-05
Овие вреќи кои се закачуваат на ѕид не само што ќе ја разубават собарата на вашето дете, туку и истото ќе ужива одмарајќи или лулајќи се во истата. Достапни во повеќе дезени.
ден 4.500,00
Лулашка - роботи

Лулашка - роботи

abv-06
Овие вреќи кои се закачуваат на ѕид не само што ќе ја разубават собарата на вашето дете, туку и истото ќе ужива одмарајќи или лулајќи се во истата. Достапни во повеќе дезени.
ден 4.500,00
Лулашка- планети

Лулашка- планети

abv-07
Овие вреќи кои се закачуваат на ѕид не само што ќе ја разубават собарата на вашето дете, туку и истото ќе ужива одмарајќи или лулајќи се во истата. Достапни во повеќе дезени.
ден 4.500,00
Close