Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Dr.Brown's

Фокусот на Dr. Brown’s секогаш бил да креираме иновативни производи за хранење бебиња кои ќе допринесат на подобро здравје и оптимална исхрана на бебето. Dr. Brown’s шишињата, но и многу други производи, се вистински пример за иновација на ова поле.

Дизајнирано од страна на доктор во 1996, а патентирано во 1997 година, Dr. Brown’s Natural Flow® е единственото шише со внатрешен вентил систем кој помага да се намалат грчеви, повраќање, гасови и икање кај бебињата со тоа што се елиминираат негативниот притисок и воздушните меурчиња. Намената на вентил системот е млекото да не се меша со воздух за бебињата да можат поудобно да пијат млеко и така се постигнува хранење кое е слично на доењето. Исто така Dr. Brown’s шишињата ги сочувуваат витамините Ц, А и Е во млекото.

Пластичните Dr. Brown’s шишиња не содржат БПА, фталати и олово. Стаклените шишиња се направени од боросиликатни стакла кои исто така не содржат БПА. Сите останати делови од шишињата исто така не содржат БПА. Силиконските цуцли се направени од 100% медицински силикон.

Многу од нашите шишиња се употребуваат во болници, но исто многу важно е што мајките зборуваат за нас и делат искуства за тоа како шишињата им помогнале да се подобри хранењето на нивните бебиња. Dr. Brown’s шишињата се изгласани за најдобри шишиња од мајките во САД со години наназад.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Стаклено Шише 150мл широко грло

Пакет 2x Стаклено Шише 150мл широко грло

7001
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 1.141,00 со ддв.
Пластично Шише 120 мл тесно грло

Пластично Шише 120 мл тесно грло

2000
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 450,00 со ддв.
Пластично Шише 250 мл  Сино (сет од 2) тесно грло

Пластично Шише 250 мл Сино (сет од 2) тесно грло

2003
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 885,00 со ддв.
Пластично Шише 250 мл тесно грло

Пластично Шише 250 мл тесно грло

2001
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 490,00 со ддв.
Пластично Шише 270мл Сино (сет од 2) широко грло

Пластично Шише 270мл Сино (сет од 2) широко грло

2007
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 930,00 со ддв.
Пластично Шише 270мл широко грло

Пластично Шише 270мл широко грло

2005
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 510,00 со ддв.
Close