Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

FOPPAPEDRETTI

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА HURRA RAINBOW

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА HURRA RAINBOW

9700345816
Hurrà е новата лесна и компактна количка на Foppapedretti со алуминиумска рамка што се склопува како чадор и зафаќа многу малку простор.
ден 7.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА HURRA STONE GREY

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА HURRA STONE GREY

9700345815
Hurrà е новата лесна и компактна количка на Foppapedretti со алуминиумска рамка што се склопува како чадор и зафаќа многу малку простор.
ден 7.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM JUNGLE ELM

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM JUNGLE ELM

9700344458
iWood трио систем е првото трио во светот со дрвена и алуминиумска рамка.
ден 44.690,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 MODULAR SYSTEM rainbow

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 MODULAR SYSTEM rainbow

9700337240

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM BUBBLE BEIGE

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM BUBBLE BEIGE

9700337239

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM SPORT BLUE

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM SPORT BLUE

9700337235

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
Close