Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

GEOMAG

GEOMAG се магнетни играчки за правење конструкции. Едноставните елементи, како што се магнетните коцки, стапчиња и металните сфери, се држат заедно со волшебната привлечна сила на магнетизмот. Со нив можат да се изградат неверојатни структури, ослободувајќи ја креативноста и имагинација додека децата играат со нив.

Mилионите луѓе кои си играат со овие производи, се потврда дека магнетизмот е само една од многуте невидливи сили што внесуваат живот во платформите на Geomag.

Креативноста, интелигенцијата, човечкиот ум, магнетизмот, па дури и гравитацијата се природни енергии и сили кои не можат да се видат, но ги прават сите активности за игра со овие играчки забавни и едукативни.

 

ДА ИГРАМЕ ЗАЕДНО ЗА ПОЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА!

Целта на Geomag е секое дете што игра со овие играчки, без оглед на возраста, да ја почувствува искрата на креативност, да научи преку ова искуство и едноставно да се забавува, бидејќи тие имаат за цел да го поттикнат здравиот развој на нашите деца.

Geomag се подеднакво одговорни и за иднината на животната средина во која живееме и затоа вложуваат максимални напори прозиводството на играчките да биде на чист и одржлив начин и за нив да се користи исклучиво рециклирана пластика. 

 Сите играчки се произведени во Швајцарија и ги задоволуваат најстрогите стандарди за безбедност и квалитет и се сертифицирани со STEM од страна на stem.org

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Магични коцки - Математика (10 коцки) - Geomag

Магични коцки - Математика (10 коцки) - Geomag

0871772000822
ако резултат на долгогодишната соработка со училишта низ целиот свет, Geomag ја создадоа оваа линија на производи за учење низ игра со магнетните коцки Magicube. Играјќи со нив, децата на спонтан начин и низ игра ќе навлезат во светот на математиката и на јазикот. Содржи 10 магнетни коцки и 45 плочки со броеви и знаци. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 1.950,00 со ддв.
Магични коцки - Математика (16 коцки) - Geomag

Магични коцки - Математика (16 коцки) - Geomag

0871772000839
Како резултат на долгогодишната соработка со училишта низ целиот свет, Geomag ја создадоа оваа линија на производи за учење низ игра со магнетните коцки Magicube. Играјќи со нив, децата на спонтан начин и низ игра ќе навлезат во светот на математиката и на јазикот. Содржи 16 магнетни коцки и 45 плочки со броеви и знаци. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 2.890,00 со ддв.
Магични коцки - Зборови (16 коцки) - Geomag

Магични коцки - Зборови (16 коцки) - Geomag

0871772000846
Како резултат на долгогодишната соработка со училишта низ целиот свет, Geomag ја создадоа оваа линија на производи за учење низ игра со магнетните коцки Magicube. Играјќи со нив, децата на спонтан начин и низ игра ќе навлезат во светот на математиката и на јазикот. Содржи 16 магнетни коцки и 45 плочки со 63 букви (Содржи букви од англиската, француската, италијанската, германската, шпанската и холандската азбука). Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 2.890,00 со ддв.
Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (13 делови) - Geomag

Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (13 делови) - Geomag

0871772002024
7 магнетни блокчиња во боја и 2 пара магнетни тркала коишто можат да се додадат на формите, со што се добиваат многу можности за комбинирање и за правење возила. Добар вовед во светот на конструкциите. Содржи брошура со примери и инструкции. Наменета е за возраст од 1 до 5 години. 4 форми и тркала 100% изработени од рециклирана пластика. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 1.690,00 со ддв.
Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (32 делови) - Geomag

Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (32 делови) - Geomag

0871772002031
26 Mагнетни блокчиња (4 форми) во боја, со многу можности за комбинирање. Содржи и 2 пара тркала со магнетен држач за правење возила. Добар вовед во светот на конструкциите. Содржи брошура со примери и инструкции. Наменета е за возраст од 1 до 5 години. 100% изработени од рециклирана пластика. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 3.900,00 со ддв.
Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (16 коцки) - Geomag

Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (16 коцки) - Geomag

0871772000679
16 магнетни коцки во боја, со многу можности за комбинирање. Добар вовед во светот на конструкциите. Содржи брошура со примери и инструкции. Наменета е за возраст од 1 до 5 години. 100% изработена од рециклирана пластика. Едукативни придобивки: ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Го стимулира раното учење ● Ги поттикнува фантазијата и креативноста
ден 2.340,00 со ддв.
Close