Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Heimess

Стручност и традиција

Дрвените играчки HEIMESS за бебиња и мали деца се "Made in Germany" веќе 50 години.

Ознаката GS којашто се наоѓа на нив покажува дека се тестирани и одобрени од независни институти за тестирање на безбедноста на играчките.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Alkа za dopiranje ezh

Алка за допирање - Еж

4011534643201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 494,00
Алка за допирање - Розова/бела/сива

Алка за допирање - Розова/бела/сива

4011534649401
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 430,00
Алка за допирање - Сина/бела/сива

Алка за допирање - Сина/бела/сива

4011534649500
ден 430,00
Алка за допирање и тропалка - Жаба - Heimess 35160

Алка за допирање и тропалка - Жаба - Heimess 35160

4011534351601
ден 550,00
Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess

Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess

4011534415006
ден 430,00
Alkа za dopiranje i tropalka ezh

Алка за допирање и тропалка - Еж

4011534374204
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 540,00
Close