Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Исхрана и доење

Види како Табела Листа
Подреди по
Bebelan Lacta ALIMENTA 1 400 g млечна формула од 0 до 6 месеци

Bebelan Lacta ALIMENTA 1 млечна формула од 0 до 6 месеци

5000

Bebelan Lacta ALIMENTA 1 400g
од 0 до 6 месеци - млеко за доенчиња од моментот на раѓањето, кои имаат потреба од дохрана или не можат да се дојат.
ден 530,00
Bebelan Lacta ALIMENTA 2 млечна формула од 6 до 12 месеци

Bebelan Lacta ALIMENTA 2 млечна формула од 6 до 12 месеци

5001

Bebelan Lacta ALIMENTA 2 400 g
од 6 до 12 месеци - проследувачко млеко за здрави доенчиња после 6-ти месец,кои имаат потреба од дохрана или не се на доење.
ден 530,00
Кеси За Чување Млеко

Кеси За Чување Млеко

2059
Екстра издржливи кеси за чување на мајчиното млеко со дупло затварање. Цврстиот дизајн овозможува кесето да стои исправено. Може да се чува во фрижидер и замрзнувач. На врвот на кесичката има дел каде што може да го запишете име и датумот кога сте го оставиле млекото. Препорачуваме кесето со млеко да го чувате во задниот дел од фрижидерот.
ден 690,00
Пластично Шише 120 мл тесно грло

Пластично Шише 120 мл тесно грло

2000
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 450,00
Стаклено Шише 270мл широко грло

Стаклено Шише 270мл широко грло

2009
Dr. Brown’s Options Bottle е првото шише кое може да се употребува со или без внатрешниот вентил систем. Новиот вентил систем е наменет да расте со Вашето бебе и ви препорачуваме да го употребувате за да ги осетите сите предности на Dr. Brown’s шишињата. Патентираниот вентил систем на Dr. Brown’s шишињата помага да се намалат проблеми при хранење, варење на млекото и ги сочувува витамините во млекото.
ден 755,00
Четка За Заби, розева

Четка За Заби, розева

2057
Оваа четка за заби е одлична за првото вежбање миење заби. Многу мека и безбедна за првите забчиња на бебето. Лесна е за држење и во форма на слонче за миењето заби да е позабавно.
ден 450,00
Close