Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Janod

Францускиот премиум бренд за едукативни играчки Janod.

Главни карактеристики на брендот се врвниот квалитет и модерните дизајни.

Компанијата Janod е основана во 1970 година и до денес тие продолжуваат да изработуваат трајни играчки со супериорен графички и естетски изглед.

Нивната убавина и практичност се резултат на идејата дека играчките треба да се создаваат „низ детските очи“ и затоа веќе 50 години тие се важен и

незаменлив дел од многу детства.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
120 Блокчиња од дрво во различни форми и бои - Kubix

120 Блокчиња од дрво во различни форми и бои - Kubix

3700217380762
120 дрвени блокчиња бојадисани со боја на водена основа, за да се изгради свет полн со бои.
ден 1.791,00 со ддв.
40 Блокчиња од дрво во различни форми и бои - Kubix

40 Блокчиња од дрво во различни форми и бои - Kubix

3700217380748
40 дрвени блокчиња бојадисани со боја на водена основа, за да се изгради свет полн со бои.
ден 1.215,00 со ддв.
40 дрвени коцки со букви и бројки

40 дрвени коцки со букви и бројки

3700217380779
40 дрвени коцки со букви и бројки за учење на абецедата и бројките од 1 до 10. Обоени се со природни бои. Децата можат да си играат на подлогата со димензии 60 x 60 cm, којашто со превиткување може да се претвори во корпа за чување на коцките. Димензии на коцките: 3,5 x 3,5 x 3,5 cm.
ден 1.485,00 со ддв.
Баланс велосипед минт - Janod

Баланс велосипед минт - Janod

3700217332433
Идеален за прошетки, овој баланс велосипед во ретро стил им помага на децата да го развијат и подобрат чувството за рамнотежа и координација.
ден 5.211,00 со ддв.
Баланс велосипед розов - Janod

Баланс велосипед розов - Janod

3700217332396
Идеален за прошетки, овој баланс велосипед во ретро стил им помага на децата да го развијат и подобрат чувството за рамнотежа и координација.
ден 5.841,00 со ддв.
Баланс игра - Акробат

Баланс игра - Акробат

3700217327576
За 2-8 играчи. Фрлете ја коцката и наместете го својот акробат на тој начин што ќе може да највисока можна кула. Играчот кому што ќе му се сруши кулата ја губи играта. Содржи: 20 картонски дискови (10,5 x 10,5 cm), 57 дрвени делчиња и 3 коцки.
ден 1.485,00 со ддв.
Баланс игра со дрвени блокчиња - Janod

Баланс игра со дрвени блокчиња - Janod

3700217320126

Игра којашто ги подобрува трпението и моторичките вештини.

Составена е од 60 дрвени блокчиња во 7 бои + 2 коцки.

Наменета е за деца на возраст од 3-10 години.

Спакувана во картонска кутија со пластично прозорче (PET).

Целта на играта е да бидете последниот играч што ќе извлече блокче од кулата без таа да падне.

Начин на играње:
1. Изградете ја кулата поставувајќи ги блокчињата во редови по 3 и со различни бои. Секој ред мора да биде поставен под агол од 90° во однос на претходниот.
2. Фрлете ја коцката за да почнете со играта. Извлечете блокче од кулата со истата боја којашто ви се паднала на коцката и поставете го на врвот на кулата, исто така под агол од 90° во однос на претходниот ред.
3. Играјте наизменично фрлајќи ја коцката, со тоа што водете сметка најгорниот ред секогаш да биде комплетиран.
4. Играта ја губи играчот кому што ќе му се сруши кулата.
ден 1.161,00 со ддв.
Воз - Жирафата Софи

Воз - Жирафата Софи

3700217395063
ден 1.431,00 со ддв.
Воз - Шумски животни

Воз - Шумски животни

3700217380229
Воз за составување од локомотива и два вагона, коишто можат да се наредат со различните блокчиња. Ја поттикнува имагинацијата и ги подобрува моторичките вештини. Четиринаесетте дрвени блокчиња во различни форми ќе им помогнат на дечињата да ги научат боите и да ги направат своите први конструкции.
ден 1.215,00 со ддв.
Двострана табла со прилагодлива висина

Двострана табла со прилагодлива висина

3700217396015

Табла за пишување со креди и магнена табла за пишување со маркер.
Додатоци: 6 магнети, 10 креди, 1 маркер што се брише, 1 ролна хартија, 1 бришач за табла и 1 магнетен линијар.
Прилагодлива висина (91 to 126 cm).
Површина за пишување: 47 x 47,5 cm.
ден 4.041,00 со ддв.
Дрвена играчка - Патека со гасеница

Дрвена играчка - Патека со гасеница

3700217380557

Трите топчиња поминуваат низ сонцето и низ облаците, а потоа низ тунелот.
Откако ќе заѕвонат со ѕвончето стигнуваат во градината и порават гасеница.
Преку следењето на движењето на топките, кај децата се подобрува острината на видот.
ден 2.061,00 со ддв.
Дрвена играчка - Патека со калеми

Дрвена играчка - Патека со калеми

3700217351533

Прекрасна цик-цак кула илустрирана со животинчиња, којашто ги унапредува моторичките способности кај децата.
Исто така, следењето со погледот на калемите што се лизгаат по патеката, придонесува за подобрување на острината на видот.
Детето може долго време да се забавува гледајќи ги калемите што се тркалаат надолу и ѕвонат на малото ѕвонче.
Обоена е со природни бои на водена основа.
ден 1.485,00 со ддв.
Дрвена играчка за составување - Мече

Дрвена играчка за составување - Мече

3700217351564
Убава 2 во 1 играчка за составување обоена со меки и модерни бои.
Од едната страна изгледа како мече, а од другата како панда.

Малата пчелка и цветот на којшто стои исто така се направени од неколку делчиња.
Обоена е со природни бои на водена основа.
ден 891,00 со ддв.
Жирафата Софи - Пирамида од 5 коцки

Жирафата Софи - Пирамида од 5 коцки

3700217395032
Оваа игра зо ѕидање, направена од 5 дрвени коцки ќе ги поттикне вашите деца во развојот на координацијата и на опсервациските способности. Секоја страна на кцките е илустрирана со различна тема: Софи и нејзините пријатели, бројки, букви и париски пејзаж за сложување. Исто така, на сите блокчиња е изрежана различна форма.
ден 1.431,00 со ддв.
Жирафата Софи - Сортирач за форми

Жирафата Софи - Сортирач за форми

3700217395056
Оваа шарена куќичка е идеална за учење на бои и форми, но и за играње со жирафата Софи во нејзината куќичка. Седумте различни блокчиња, коишто треба да се вметнат во куќичката, ќе им помогнат на децата во развојот на координацијата и вештината на рацете.
ден 1.791,00 со ддв.
Играчка за редење - Жирафата Софи

Играчка за редење - Жирафата Софи

3700217395018
Направете ја жирафата Софи, редејќи ги различните делчиња едно врз друго.
ден 1.035,00 со ддв.
Играчка за редење - Патки

Играчка за редење - Патки

3700217382124
Играчка со 14 дрвени парчиња, коишто треба да се наредат едно врз друго и со нив да се направат пајчиња. Целта на играта е да им помогне на децата да научат да бројат до 10 но и да го поттикне развојот на моториката. Дрвените држачи за прстените се прицврстени за основата со еластична врска, за да се избегнат повреди. Обоена е со природни бои на водена основа.
ден 1.305,00 со ддв.
Количка CRAZY DOGGY

Количка CRAZY DOGGY

3700217359959
Возете ги своите играчки насекаде во оваа прекрасна количка. Гумените прстени на тркалцата не оставаат траги на подот и го прават движењето на оваа количка многу тивко.
ден 3.141,00 со ддв.
Количка со дрвени блокчиња

Количка со дрвени блокчиња

3700217351526
Прекрасна количка со дрвени блокчиња со различни илустрации и форми. Количката и блокчињата се насликани со модерни водени бои. Блокчињата се дизајнирани да помогнат во развојот на моторичките вештини кај децата и да помоганат во учењето на различните форми и бои. Димензии 19 x 16.5 x 6.8 cm Материјал Дрво / Wood Возраст 18м+
ден 1.161,00 со ддв.
Ксилофон - Конфети - Janod

Ксилофон - Конфети - Janod

3700217376048
Метален ксилофон со 12 тонови
ден 1.071,00 со ддв.
Ксилофон со тркалца - Janod

Ксилофон со тркалца - Janod

3700217353803
ден 2.241,00 со ддв.
CANDY CHIC BIG COOKER

Кујна CANDY CHIC - Janod

J06554
Возраст: 3+
ден 7.101,00 со ддв.
Кујна Happy Day - Janod

Кујна Happy Day - Janod

3700217365646
Возраст: 3+
ден 7.101,00 со ддв.
Кујна МАКАРОН - Janod

Кујна МАКАРОН - Janod

3700217365677
Возраст: 3+
ден 4.761,00 со ддв.
Магнетна книга - Англиската азбука

Магнетна книга - Англиската азбука

3700217327125
Едукативна магнетна игра за учење на англиската азбука. Направена е од 26 илустрирани магнети и 116 магнети со букви. Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето правилно да го напише илустрираниот збор.
ден 1.035,00 со ддв.
Магнетна книга - Колку е часот?

Магнетна книга - Колку е часот?

3700217327248
Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.
ден 1.035,00 со ддв.
Магнетна ракета

Магнетна ракета

3700217352141
Играчка-сложувалка во вид на ракета за составување од 6 магнетни делови.
ден 1.971,00 со ддв.
Мемо игра со релјефни површини - Бубамара

Мемо игра со релјефни површини - Бубамара

3700217353179
Оваа играчка е идеална за да му помогне на вашето дете да ги развие меморијата и допирот.
Деветте кружни делчиња имаат различни текстури коишто овозможуваат бескрајна забава.
ден 1.701,00 со ддв.
Музички сет - Конфети - Janod

Музички сет - Конфети - Janod

3700217376000
"Confetti" е комплетна линија на музички играчки на Janod, којашто ги буди сите сетила и ги воведува најмалите музичари во прекрасниот свет на музичката импровизација.
ден 1.764,00 со ддв.
Пазарче - Janod

Пазарче - Janod

3700217365745
Убаво зелено пазарче за продажба на овошје и зеленчук, идеален за амбициозните мали градинари.
ден 5.841,00 со ддв.
Close