Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

K&K - бебешка колекција

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

500
Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода. За овој производ достапен е и бројо 22.
ден 1.390,00 со ддв.
Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

502
Специјални обувки за лазење и полесно проодување Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

503
Бебешки Патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

504
Бебешки патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

505
Бебешки патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

506
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

508
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

509
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.

Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.

510
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

511
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

512
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

513
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

514
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

515
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

517
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

519
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

518
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

519
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

520
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

521
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

523
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Лето
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и послесно поодрување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

524
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Лето
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

516
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
СПОРТ МОРЕБебешки обувки

СПОРТ МОРЕ Бебешки обувки

7988098
ОПИС: Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.117,00 со ддв.
ЛЕТО Бебешки обувки

ЛЕТО Бебешки обувки

6789090987
Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.290,00 со ддв.
ЛЕТОБебешки обувки

ЛЕТО Бебешки обувки

76909876
Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.290,00 со ддв.
ЛЕТО ПРИНЦЕЗА

ЛЕТО ПРИНЦЕЗА Бебешки обувки

845678
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.490,00 со ддв.
ЛЕТО СИНА

ЛЕТО СИНА

8901234
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.
 ЛЕТО РОЗЕВА

ЛЕТО РОЗЕВА

8345678
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 1.117,00 Max: ден 1.490,00
ден1117 ден1490
Close