Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Le Toy Van

Страствени за играта

Мала, но со големо срце семејна компанија. Тие веруваат дека во детството треба да се ужива во целост. Затоа, прават имагинативни дрвени играчки, дизајнирани во Велика Британија со допир на француски je ne sais quoi, од 1995 година. Изработени од одржливи материјали,играчките на Le Toy Van поттикнуваат креативна долготрајна игра и брзо стануваат омилени за целото семејство.Уникатно дизајнирани, повеќе наградени, рачно изработени, играчките се вистинска инвестиција во играта, за генерациите што доаѓаат.

Дизајнирано со љубов

Играчките од Le Toy Van се дизајнирани во Обединетото Кралство од страна на високо искусен креативен тим. Сите играчки се дизајнирани да одговараат на ригорозните безбедносни стандарди EN-71 & ASTM.

Фамилијарен бизнис

Основана од Жорж Ле Ван, а подоцна му се придружува и неговиот син Стивен Ле Ван, тимот на Le Toy Van разви и сега има колективно над 150 години искуство во индустријата за играчки. Инспириран од разбирањето дека децата имаат мали рачиња, но имаат голема имагинација, Le Toy Van е горд што дизајнира иновативни играчки кои поттикнуваат рано учење преку имагинативна игра и игра на улоги.

Награди

Во 1995 година, Le Toy Van е создаден во Сари, Англија за да дизајнира и дистрибуира високо квалитетни традиционални дрвени играчки со современ стил. Во последните 25 години Le Toy Van станадоверливпартнерво светот на дрвените играчи. Наградуваните играчки сега можат да се купат во повеќе од 50 земји низ целиот свет.

 Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Carlo's Gelato Stand - Le Toy Van

Carlo's Gelato Stand - Le Toy Van

TV310
Возраст: 2+
Димензии: 17 x 17 x 15.5cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.610,00 со ддв.
new york car set

New York Car Set- Le Toy Van

TV268
Возраст: 3+
Димензии: 1.5 x 3 x 4.5cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв.
Ванила роденденска торта- Le Toy Van

Ванила роденденска торта- Le Toy Van

TV273
Возраст: 2+
Димензии: 13 x 13 x 19cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.100,00 со ддв.
Дрвен миксер - Le Toy Van

Дрвен миксер - Le Toy Van

TV285
Возраст: 2+
Димензии: 23 x 13 x 23cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.580,00 со ддв.
Дрвен ретро телефон - Le Toy Van

Дрвен ретро телефон - Le Toy Van

TV323
Возраст: 2+
Димензии: 100мм x 127мм x 90 мм
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв.
Дрвен сет за чај- Le Toy Van

Дрвен сет за чај- Le Toy Van

TV276
Возраст: 3+
Димензии: 29 x 20 x 10cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.260,00 со ддв.
Дрвена пица што се сече - Le Toy Van

Дрвена пица што се сече - Le Toy Van

TV279
Возраст: 2+
Димензии: 20 x 20 x 2cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.100,00 со ддв.
Кафемат - Le Toy Van

Кафемат - Le Toy Van

TV299
Возраст: 3+
Димензии: 11 x 19 x 21cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.260,00 со ддв.
Медицинка торба Doctor's - Le Toy Van

Медицинка торба Doctor's - Le Toy Van

TV292
Возраст: 3+
Димензии :22 x 14.5 x 15cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.900,00 со ддв.
Торба за убавина Star - Le Toy Van

Торба за убавина Star - Le Toy Van

TV293
Возраст: 3+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.260,00 со ддв.
60 дрвени блокчиња и платнена торба - Le toy Van

60 дрвени блокчиња и платнена торба - Le toy Van

PL135
Наменето за 12+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.970,00 со ддв. ден 2.228,00 со ддв.
Kоличка Срна

Kоличка Срна- Le toy Van

PL103
Погоден за возрасти - 12 месеци +
Димензии :550мм x300мм x470мм
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 7.100,00 со ддв.
Noah's баланс игра - Le toy van

Noah's баланс игра - Le toy van

TV214
Димензии: 20 x 4 x 13cm
Наменето е за деца на вораст: 12+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.600,00 со ддв. ден 1.280,00 со ддв.
Sophie's Дрвена куќичка за кукли - Le Toy Van

Sophie's дрвена куќичка за кукли - Le Toy Van

H104
Возраст: 3+
Димензии: 61 x 35 x 67cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 9.222,00 со ддв.
Tree Top Stacker - Le Toy Van

Tree Top Stacker - Le Toy Van

PL001
Возраст: 12м +
Димензии: 8.5 x 8.5 x 18cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.590,00 со ддв. ден 1.272,00 со ддв.
Sweet & Candy - Pic’n’Mix - Le Toy Van

Sweet & Candy - Pic’n’Mix - Le Toy Van

TV335
Возраст: 2+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.290,00 со ддв.
SugarPlum - Мебел за дневна куќа „Кукла“

SugarPlum - Мебел за дневна соба „Кукла“

МЕ051
Погоден за возрасти - 3 години +
Софа = 13 x 4,5 x 6 см
Колекција Daisylane
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв. ден 994,00 со ддв.
Гајба со овошје- Le toy Van

Гајба со овошје- Le toy Van

TV183
Наменето за деца на возраст од 2+ години
Димензија: 16 x 12 x 6 сантиметри
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.150,00 со ддв.
Гајба со пецива

Гајба со пецива- Le toy van

TV187
Погоден за возраст - 2 + години
Димензии: 16 x 12 x 6см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.165,00 со ддв.
Воз од зајче

Воз со зајче-Le toy Van

PL026
Погоден за возраст - 12 месеци +
Димензии: 34 x 7,6 x 14,5 см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.570,00 со ддв. ден 1.799,00 со ддв.
Гајба со млечни производи - Le toy Van

Гајба со млечни производи - Le toy Van

TV185
Наменето за деца на возраст од 2+ години
Димензија: 16 x 12 x 6 сантиметри
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.165,00 со ддв.
 Детска спална соба на Daisylane

Детска спална соба на Daisylane

ME061

Погоден за возраст :3 години +
Гардероба = 10,5х5х16 см
Колекција Daisylane
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.845,00 со ддв. ден 1.292,00 со ддв.
Градежни возила - Le Toy Van

Градежни возила - Le Toy Van

TV442
Возраст: 3+
Димензии: 8.5 x 3.5 x 5cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв. ден 1.207,00 со ддв.
Дрвена вртелешка со балони- Le toy Van

Дрвена вртелешка - Le toy Van

PL132/2967
Наменето за кревтчето на вашето бебе.
Возраст: 0+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.940,00 со ддв. ден 1.358,00 со ддв.
Дрвени двогледи со леќи од калеидоскоп

Дрвен двоглед - Le toy van

PL116
Дрвени двогледи со леќи од калeдоскоп
Возраст - 18 месеци+
Димензии: 114mm x56mm x 85mm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.162,00 со ддв.
Дрвено креветче за кукли - Le Toy Van

Дрвено креветче за кукли - Le Toy Van

TV600
Возраст: 3+
Димензии: 416 мм x 236 мм x 243 мм
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.905,00 со ддв.
Дрвени топчиња за заби- Le toy van

Дрвени топчиња за заби- Le toy van

PL123
Наменето е за дечиња на кои им искачаат запчиња.
Возраст: 0+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 580,00 со ддв.
Играчка за гимнастика

Играчка за гимнастика- Le toy Van

PL111
Тестирана за деца на 2+ месеци
Димензии:552mm x 384mm x 465mm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 5.163,00 со ддв.
Игра на меморија - Le Toy Van

Игра на меморија - Le Toy Van

PL096
Погоден за возрасти - 12 месеци +
Димензија на парчињата : 3,8 x 4,5 x 1 см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.100,00 со ддв.
Корпа за влечење - Le Toy Van

Количка за влечење - Le Toy Van

TV602
Возраст: 3+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 5.165,00 со ддв. ден 4.132,00 со ддв.
Кула од животни - Le toy van

Кула од животни - Le toy van

PL113
Кулата од животни ја сочинуваат 8 различни парчиња-животни.
Наменето е за деца на вораст: 18+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.162,00 со ддв.
Ле Гранд гаража - Le Toy Van

Ле Гранд гаража - Le Toy Van

TV439
Возраст: 3+
Димензии: 53.5 x 40 x 42cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 6.460,00 со ддв.
Ксилофон- Le toy Van

Ксилофон- Le toy Van

PL124
Наменето за деца на возраст- 18+
Димензии: 19x31-41x18
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв.
Бајка Unicorn кочија - Le Toy Van

Кочија од бајките и еднорог - Le Toy Van

TV642
Возраст: 3+
Димензии: 30 x 12 x 15cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.590,00 со ддв.
Коцка со активности -Le Toy Van

Коцка со активности -Le Toy Van

PL105
Возраст - 2+
Димензии: 130mm x 145mm x 130mm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
Petilou Колекција
ден 2.013,00 со ддв.
Мојата прва работилница - Le Toy Van

Мојата прва работилница - Le Toy Van

TV448
Возраст: 3+
Димензии: 40 x 27 x 51cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 5.810,00 со ддв.
Мојот прв замок- Le Toy Van

Мојот прв замок- Le Toy Van

TV256
Возраст: 3+
Димензии: 42.5 x 42.5 x 40cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 3.550,00 со ддв. ден 2.840,00 со ддв.
Сензорни форми

Сензорни форми- Le toy Van

PL089
Наменето за деца на возраст од - 12 месеци +
Димензии :21 x 21 x 5,5 см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 2.260,00 со ддв. ден 1.582,00 со ддв.
Редење на градина

Редење на градина-Le toy Van

PL009
Погоден за возраст :12 месеци +
димензии: 21 x 4 x 10,5 см
Колекција Petilou
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.094,00 со ддв. ден 875,00 со ддв.
Сет ретро дрвени автомобили - Le Toy Van

Сет ретро дрвени автомобили - Le Toy Van

TV463
Возраст: 3+
Димензии: 63mm x 30mm x 39mm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 772,00 со ддв.
Транспортер за автомобили - Le Toy Van

Транспортер за автомобили - Le Toy Van

TV444
Возраст: 3+
Димензии: 32 x 7.5 x 14.5cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.940,00 со ддв. ден 1.552,00 со ддв.
Терминал за платежни картички - Le toy van

Терминал за платежни картички - Le toy van

TV320
Димензии: W:80mm D:134mm H:40mm
Наменето е за деца на вораст: 3+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 800,00 со ддв.
Холивуд дрвена камера - Le Toy Van

Холивуд дрвена камера - Le Toy Van

TV334
Возраст: 3+
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв.
Фото апарат - Le toy van

Фото апарат - Le toy van

PL115
Фото апарат
Возраст: 18+
Димензии: 106mm x46mm x 85mm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.162,00 со ддв.
Чекан игра "Mr Mushroom"

Чекан игра "Mr Mushroom"- Le toy Van

PL092
Погоден за возраст - 12 месеци +
Димензии :17,5 x 17 x 10см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.610,00 со ддв. ден 1.288,00 со ддв.
Часовник Буф што трепка-Le Toy Van

Часовник Буф што трепка-Le Toy Van

PL010
Погоден за возрасти - 12 месеци +
Димензии :14,5 x 5,4 x 20,5 см
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 1.420,00 со ддв.
Сет возила за итни случаи - Le Toy Van

Сет возила за итни случаи - Le Toy Van

TV465
Возраст: 3+
Димензии:10 x 3 x 5 cm
ПРОИЗВЕДЕНО ВО АНГЛИЈА
ден 772,00 со ддв.
Close