Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Летна опрема

Летото пристигна !!!!!

Вистинско решение за освежување за време на летните горештини а воедно и одлична забава секој ден во вашиот двор.

Види како Табела Листа
Подреди по
Гума 119 cm - Bestway

Гума 119 cm - Bestway

36108
Димензии: 119 cm
ден 600,00 со ддв.
Гума Candy  118х117 cm- Bestway

Гума Candy 118х117 cm- Bestway

43186
Димензии: 188х117 cm
ден 600,00 со ддв.
Гума бебешка рак со заштита од сонце 86х66 cm- Bestway

Гума бебешка рак со заштита од сонце 86х66 cm- Bestway

34109
Димензии: 86х66 cm
ден 520,00 со ддв.
Гума бебешка со заштита од сонце  80х85 cm- Bestway (Повеќе бои)

Гума бебешка со заштита од сонце 80х85 cm- Bestway (Повеќе бои)

34091
Димензии: 80х85 cm
ден 340,00 со ддв.
Гума бебешка со заштита од сонце 81х66  cm- Bestway

Гума бебешка со заштита од сонце 81х66 cm- Bestway (Повеќе бои)

34108
Димензии: 81х66 cm
ден 675,00 со ддв.
Гума во форма на крофна  107 cm - Bestway (Повеќе бои)

Гума во форма на крофна 107 cm - Bestway (Повеќе бои)

36118
Димензии: 107 cm
ден 320,00 со ддв.
Гума во форма на овошје 116x119 cm - Bestway

Гума во форма на овошје 116x119 cm - Bestway

36121E
Димензии: 116x119 cm
ден 600,00 со ддв.
Гума дубак за бебе  69 cm- Bestway

Гума дубак за бебе 69 cm- Bestway

32027
Димензии: 69 cm
ден 220,00 со ддв.
Гума желка со заштита од сонце  74х66 cm- Bestway

Гума желка со заштита од сонце 74х66 cm- Bestway

34094E
Димензии: 74х66 см cm
ден 400,00 со ддв.
Гума слон 69х61 cm - Bestway (Повеќе бои)

Гума слон 69х61 cm - Bestway (Повеќе бои)

36116
Димензии: 69х61 cm
ден 400,00 со ддв.
Гума со рачка виножито 91 cm - Bestway

Гума со рачка виножито 91 cm - Bestway (Повеќе бои)

36126
Димензии: 91 cm
ден 255,00 со ддв.
Гума со рачка златна  91 cm - Bestway

Гума со рачка златна 91 cm - Bestway

36127
Димензии: 91 cm
ден 255,00 со ддв.
Дупла гума 188х117 cm- Bestway

Дупла гума 188х117 cm- Bestway

43009
Димензии: 188х117 cm
ден 820,00 со ддв.
Фигура голема Пегасус 231х150 cm - Bestway

Фигура голема Пегасус 231х150 cm - Bestway

41118
Димензии: 231х150 cm
ден 1.875,00 со ддв.
Фигура Лебед 169х169 cm- Bestway

Фигура Лебед 169х169 cm- Bestway

41120
Димензии: 169х169 cm
ден 1.625,00 со ддв.
Фигура Фламинго 173х170 cm- Bestway

Фигура Фламинго 173х170 cm- Bestway

41119
Димензии: 173х170 cm
ден 1.875,00 со ддв.
Базен  244х66 см- Bestway

Базен 244х66 см- Bestway

57265
Димензии: 244х66 см
ден 2.450,00 со ддв.
Базен  457х107 см - Bestway

Базен 457х107 см - Bestway

457х107 см
Овој базен е доволно голем за вас, вашите деца и нивните пријатели да уживаат.
ден 17.990,00 со ддв.
Базен 274х76 см - Bestway

Базен 274х76 см - Bestway

57271
Димензии: 274х76 см
ден 2.700,00 со ддв.
Базен 305х76 см - Bestway

Базен 305х76 см - Bestway

57266
Димензии: 305х76 см
ден 3.125,00 со ддв.
Базен 366х76 см - Bestway

Базен 366х76 см - Bestway

57273
Димензии: 366х76 см
ден 4.375,00 со ддв.
Базен со прозор 549х274х122 см Bestway

Базен 549х274х122 см Bestway

56710
Овој базен е доволно голем за вас, вашите деца и нивните пријатели да уживаат.
ден 46.690,00 со ддв.
Базен 671х366х132 см Bestway

Базен 671х366х132 см Bestway

56470
Овој базен е доволно голем за вас, вашите деца и нивните пријатели да уживаат.
ден 68.990,00 со ддв.
Базен со прозор 488х122 см - Bestway

Базен со прозор 488х122 см - Bestway

56725
Овој базен е доволно голем за вас, вашите деца и нивните пријатели да уживаат.
ден 41.690,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 244х66 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 244х66 см - Bestway

57268E
Димензии: 244х66 см
ден 4.200,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 274х76 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 274х76 см - Bestway

57272
Димензии: 274х76 см
ден 4.320,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 305х76 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 305х76 см - Bestway

57270
Димензии: 305х76 см
ден 4.875,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 366х76 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 366х76 см - Bestway

57274E
Димензии: 366х76 см
ден 6.250,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 396х84 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 396х84 см - Bestway

57321
Димензии: 396х84 см
ден 7.625,00 со ддв.
Базен со филтер пумпа 457х84 см - Bestway

Базен со филтер пумпа 457х84 см - Bestway

57313
Димензии: 457х84 см
ден 8.875,00 со ддв.
Unicorn забавен парк со лизгалка и кош

Unicorn забавен парк со лизгалка и кош

53097
Димензии: 295х199х130 cm
Возраст: 2+
ден 3.990,00 со ддв.
Close