Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Orchard

Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи го образованието во фокус, работејќи заедно со наставници, градинки и со самите деца за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини за учење, од специфични цели како што се учење на различни бои или броење, до поопшти животни вештини, како што се координација на рацете со очите, социјални вештини итн.

Многу ни е важно родителите да го видат нивното дете како се развива и учи со насмевка на лицето. Додека тие играат со нашите производи, децата дури и не сфаќаат дека учат... за јазикот и писменоста, броевите и броењето, совпаѓањето и меморијата, облиците и боите, споделување и фер игра. Тие можат да играат со пирати, самовили и фудбалери; тие можат да влезат во продавници, да летаат змејови и да трчаат на месечината. Тие ќе се сретнат со алчни горили, свинчиња во панталончиња и неверојатни готвачи. И што е најважно ... тие ќе се ЗАБАВУВААТ!

Квалитет

Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши игри и сложувалки внимавајќи и имајќи ги децата предвид. Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и кинење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при игра и физичка издржливост е тоа што ги прави нашите производи долготрајни, обезбедувајќи ги децата со игри кои ќе сакаат да ги играат повторно и повторно... дури и откако ќе пораснат!

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Alphabet Flashcards

Alphabet Flashcards

5011863102317
Make learning the letters of the alphabet fun with these colourful flashcards.
ден 650,00
Build a Beetle Mini Game

Build a Beetle Mini Game

5011863102065
Who will build their beetle first in this fun travel game? - Perfect travel game - Small, compact and portable - Suitable for ages 4-8
ден 420,00
Cake Monster Game

Cake Monster Game

5011863101884
Collect and count cupcakes to fill your cake stand, but watch out for the Cake Monster!
• An exciting counting game
• Learn numbers up to 10
• Suitable for ages 3+
ден 990,00
Counting Caterpillars Game

Counting Caterpillars Game

5011863101785
Collect 1-10 in this first colour and number game.
Age: 3-6
ден 890,00
Dotty Dinosaurs Game

Dotty Dinosaurs Game

5011863101105
A shape and colour matching game featuring friendly dinosaurs.
• Two games in one!
• Beautiful, hand-drawn illustrations
• Suitable for ages 3-6
ден 990,00
 Follow That Car Game

Follow That Car Game

5011863102164
Build a road by matching either the colour, animal or vehicle - but watch out for roadblocks! - Develops matching and colour recognition - Includes game changer roadblock cards - Suitable for ages 4+
ден 690,00
Go Go Dragons Board Game

Go Go Dragons Board Game

5011863101952
A fun dragon racing game - Encourages observation and turn taking - Suitable for ages 4 to adult
ден 990,00
Knights and Dragons

Knights and Dragons

5011863100955-копирај
A fun twist on a heads and tails game! • Develops matching and memory skills • Encourages colour recognition skills • Suitable for ages 4+
ден 690,00
Pirate Ship Jigsaw Puzzle

Pirate Ship Jigsaw Puzzle

5011863300300
A challenging 100-piece pirate jigsaw puzzle. 100 piece shaped puzzle Includes activity guide on the back of the box Suitable for ages 5-9
ден 890,00
Sound Detectives

Sound Detectives

5011863103086
Try and catch the robbers in our first combined app and sound game! - Orchard Toys first combined app and sound game - Listen to the sound clues and match the pictures to build your path! - Features simple gameplay and quirky characters your children will love - Suitable for ages 3+ - Fun educational game for 2-4 players
ден 990,00
What a Performance!

What a Performance!

5011863100955
A fun dragon racing game - Encourages observation and turn taking - Suitable for ages 4 to adult
ден 1.590,00
Where's My Cupcake Game

Where's My Cupcake Game

5011863101709
This fun-filled matching game encourages sharing and good manners. - A fun and tasty matching game - Encourage social communication, sharing and good manners - Includes free cupcake recipe card
ден 690,00
Woodland Party Jigsaw Puzzle

Woodland Party Jigsaw Puzzle

5011863301796
Enchanted woodland theme Includes talkabout guide Suitable for ages 4-7
ден 890,00
Airport - Giant Road Expansion Pack

Airport - Giant Road Expansion Pack

5011863301789
Extend the play value of Giant Town and Giant Road with this Airport expansion pack.
Возраст: 3+
ден 650,00
Alphabet Lotto Game

Alphabet Lotto Game

5011863101525
A colourful alphabet lotto game with four ways to play!
Возраст: 3-6
ден 890,00
Alphabet Match Jigsaw Puzzle

Alphabet Match Jigsaw Puzzle

5011863301680
A collection of 26 alphabet jigsaw puzzles.
Age: 4+
ден 650,00
Cheeky Monkeys

Cheeky Monkeys

5011863102270
A fun and strategic game for all the family
Age: 4-8
ден 899,00
Farmyard Dominoes Game

Farmyard Dominoes Game

5011863102010
Sturdy, colourful cards Encourages matching and memory skills Suitable for ages 3-6
ден 650,00
Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

5011863200235
A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
ден 1.190,00
Look and Find... Alphabet Jigsaw

Look and Find... Alphabet Jigsaw

5011863103901
Two alphabet activity jigsaws in one box - great value, great fun! One jigsaw shows the letters of the alphabet and the other a fun summer scene.
Age 3+
ден 650,00
Look and Find... Colour Jigsaw

Look and Find... Colour Jigsaw

5011863103932
Two 15-piece colour activity jigsaws in one box!
Age 3+
ден 650,00
Magical Castle Jigsaw Puzzle

Magical Castle Jigsaw Puzzle

5011863300638
A 40-piece magical floor puzzle. 40 piece shaped puzzle Includes activity guide
Suitable for ages 3-6
ден 890,00
Pigs in Pants Game

Pigs in Pants Game

5011863101778
A fun and lively matching game Encourages observation and concentration skills Suitable for ages 4 and over
Age 4+
ден 650,00
Spiders and Spouts Mini Game

Spiders and Spouts Mini Game

5011863102539
A fun, spider-themed snakes and ladders travel game.
Age 4-7
ден 390,00
Spotty Dogs Game

Spotty Dogs Game

5011863200198
This fun counting game helps teach children to count using cute spotty dogs! A fun counting game Quick and easy to play
Age 3-6
ден 650,00
The Game of Ladybirds

The Game of Ladybirds

5011863100016
This colourful counting game is an Orchard Toys classic where no leaf is left unturned!
Age 2-4
ден 650,00
Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

5011863300393
Discover what's in the wood in this 150-piece jigsaw puzzle.
Age 5-9
ден 890,00
Who's on the Farm Jigsaw

Who's on the Farm Jigsaw

5011863300980
Spot all the animals on the farm. - A talkabout first puzzle - Includes activity guide
Age 3+
ден 650,00
Барај и најди... сложувалка со форми

Барај и најди... сложувалка со форми

5011863103925
Две сложувалки со по 12 делчиња, во една кутија!
Едната сложувалка ги покажува формите, а другата е забавна слика со подводниот свет.
Возраст: 3+
ден 650,00
Картички за учење букви и бројки

Картички за учење букви и бројки

5011863101075

50 шарени, двострани картички за учење вештини на читање и броеви.
50 големи двострани картонски картички
Содржи и зборови и броеви
Возраст: 3-7
ден 690,00
Close