Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Седишта за во автомобил

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Chipolino Седиште 4 MAX 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште 4 MAX 0+ - Повеќе бои

STK4X0192LI
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 9.629,00
Chipolino Седиште ISOFIX Techno 360 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште ISOFIX Techno 360 0+ - Повеќе бои

STKTH0201BL
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 10.540,00
Chipolino Седиште Jett (група I,II и III)- Повеќе бои

Chipolino Седиште Jett (група I,II и III)- Повеќе бои

STKJ02001GD
Погодно за деца со тежина од 9 до 36 кг, групи I, II и III (приближно од 1 до 11 години)II
ден 3.439,00
Chipolino седиште Orbit 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште Orbit 0+ - Повеќе бои

STKOR0201GT
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 5.390,00
Chipolino Седиште Orbit Easy 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште Orbit Easy 0+ - Повеќе бои

STKORE021GT
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 6.220,00
Kikka Boo Седиште Zimpla - Повеќе бои

Kikka Boo Седиште Zimpla - Повеќе бои

55427
Група 1/2/3 (9-36 кг)
ден 3.290,00
Kikka boo Седиште - 4 во 1 Isofix (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - 4 во 1 Isofix (Повеќе бои)

55953
Наменето за дечиња од 0-36кг. Група 0 + / 1/2/3 ;
ден 8.890,00
Kikka boo Седиште - Sport (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - Sport (Повеќе бои)

55950
Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 3.890,00
Kikka boo Седиште - Stark Isofix

Kikka boo Седиште - Stark Isofix

55423
Наменето за дечиња од 0-36кг. Група 0 + / 1/2/3
ден 8.190,00
Kikka Boo Седиште Vintage

Kikka Boo Седиште Vintage - Повеќе бои

55014
Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 3.990,00
Kikka boo Седиште - 4Safe (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - 4Safe (Повеќе бои)

55476
Наменето за деца со тежина од 0 до 36 kg, 0+, I, II и III група (приближна возраст од 1 до 12 год.).
ден 5.690,00
Kikka boo Седиште - O`Right (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - O`Right (Повеќе бои)

55018
Наменето за дечиња од самото раѓање до 25 кг.
ден 5.290,00
Close