Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

TicToys

НЕМОЈ САМО ДА ИГРАШ – ДВИЖИ СЕ! Во време на прекумерно медиумско конзумирање и слаба физичка активност, производите на TicToys нудат причина за движење. Нашите играчки нудат разни бенефиции: додека играте со Ticayo и Tualoop се тренираат координацијата и концентрацијата, das.Brett ја нагласува рамнотежата и самодовербата - сето тоа без одење во спортска сала!

ПОМАЛКУ Е ПОВЕЌЕ TicToys игрите стимулираат преку нивната едноставност. Нашите специфични дизајни оставаат отворени можности и овозможуваат стимулација на вашата имагинација и креативност.

КВАЛИТЕТ Во TicToys се посветува многу време на издржливоста и фината изработка на производите. Нашите играчки се направени да останат во семејно наследство наместо да завршат во ѓубре по само неколку недели. Со цел да ви донесеме толку висок квалитет, ние се потпираме на традиционалната изработка, како и на најновите инженерски достигнувања.

ПРИРОДНО ПРОИЗВОДСТВО Производите на TicToys се направени да бидат подобни за животната средина. Со користење на локални обновливи извори и модерни биополимери, ние нудиме алтернатива на пластичнитеиграчки. Сите наши бои и лакови се базирани на вода и не содржат тешки метали. Нашите пакувања, исто така, се направени за лесно да се користат повторно.

ЗА СЕКОГО Во минатото, момчињата требаше да си играат со играчки војници, додека девојките добиваа кукли. Денес, има играчки чудовишта и шарени кукли. Ние веруваме дека играчките не се само за деца, а играњето со фудбал не е само за момчиња. Нашите игри им помагаат на луѓето од сите возрасти и пол да продолжат да се движат и да останат здрави - тоа е ветувањето на TicToys.

ПРОИЗВЕДЕНО ВО ГЕРМАНИЈА Производите на TicToys се произведени целосно во Германија од локални материјали и со помош на семејни работилници.

Close