Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

TOOKY TOY

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
TOOKY TOY СОРТЕР КОЦКА ДРВЕНА TKA977

TOOKY TOY - СОРТЕР КОЦКА ДРВЕНА

066TKA977

СОРТЕР КОЦКА ДРВЕНА TOOKY TOY
Погодно е за деца над 12 месеци.
ден 1.290,00 со ддв.
TOOKY TOY ДРВЕНИ КОЦКИ FOREST TY849

TOOKY TOY - ДРВЕНИ КОЦКИ FOREST

066TY849

TOOKY TOY дрвените блокчиња за редење и влечење се одличен избор за моторичкиот развој на вашето дете.
Наменети за деца 12+
ден 1.190,00 со ддв.
TOOKY TOY СОРТЕР ФОРМИ ДРВЕНА ИГРАЧКА TKF008A

TOOKY TOY - СОРТЕР ФОРМИ ДРВЕНА ИГРАЧКА

066TKF008A
СОРТЕР ФОРМИ ДРВЕНА ИГРАЧКА-TOOKY TOY
Дрвените пирамиди помагаат на вешт начин да се учат формите и боите.
Се состои од три пирамиди со различна големина.
ден 1.090,00 со ддв.
TOOKY TOY Дрвени фигури TL799

TOOKY TOY- Дрвени фигури

066TL799
Дрвени фигури -TOOKY TOY
Дрвени фигури во различна форма и боја, кои развиваат многу вештини, како конгнитивни способности и рефлекс на фаќање.
ден 890,00 со ддв.
TOOKY TOY Дрвени пазли часовник TL675

TOOKY TOY Дрвени пазли часовник TL675

066TL675
Дрвени пазли часовник TL675 TOOKY TOY Со помош на едукативниот часовник сложувалка, вашето дете ќе научи да го препознава времето на забавен и фасцинантен начин. Броевите од 1 до 12 се направени во 12 различни геометриски форми, кои што одговараат на точно определено место на таблата. Функциите на часовникот го помагаат развојот на перцепцијата на боите и фината моторика од рана возраст, како и чувството за пропорционалност. Наменета за деца 3г+.
ден 890,00 со ддв.
TOOKY TOYS ПАТКА ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC424

TOOKY TOYS ПАТКА ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC424

066TKC424
TOOKY TOYS пајче за туркање. Наменето за деца кои туку што прооделе. Забавата може да започне!
ден 860,00 со ддв.
TOOKY TOY Дрвени математички пазли 4 во 1 ТL396

TOOKY TOY Дрвени математички пазли 4 во 1 ТL396

066TL396
Дрвени математички пазли 4 во 1 ТL396 TOOKY TOY Шарените слики го поддржуваат развојот на перцепцијата на бојата уште од рана возраст. Чудесен начин да го научите детето да ги препознава боите, формите и пропорциите. Едноставни и мазни форми кои се лесни за држење. Изработена од високо квалитетен материјал со голема издржливост. Наменета за деца 18м+.
ден 790,00 со ддв.
 TOOKY TOYS ПИНГВИН ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC278

TOOKY TOYS ПИНГВИН ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC278

066TKC278
TOOKY TOYS пингвин за буткање. Наменето за деца кои тукушто прооделе. Забавата може да започне
ден 780,00 со ддв.
TOOKY TOY Сметалка Слонче

TOOKY TOY Сметалка Слонче

066TKF087
Наменета за деца3г+
ден 1.490,00 со ддв.
TOOKY TOY  СМЕТАЛКА

TOOKY TOY СМЕТАЛКА

066TKC300A
Погоден за деца над 18 месеци.
ден 1.190,00 со ддв.
TOOKY TOY КУЛА ОД ДРВЕНИ ПРСТЕНИ МЕЧЕ

TOOKY TOY КУЛА ОД ДРВЕНИ ПРСТЕНИ МЕЧЕ

066TKF004
Наменети за деца 12м+.
ден 890,00 со ддв.
TOOKY TOY ЕДУКАТИВНА ДРВЕНА ГАСЕНИЦА

TOOKY TOY ЕДУКАТИВНА ДРВЕНА ГАСЕНИЦА

066TY875
Наменета за деца над 3 годишна возраст.
ден 690,00 со ддв.
TOOKY TOY ДРВЕНИ ПАЗЛИ АЗБУКА

TOOKY TOY ДРВЕНИ ПАЗЛИ АЗБУКА

066TY852
Погодно за деца над 3 години.
ден 590,00 со ддв.
TOOKY TOY ДРВЕНИ ПАЗЛИ САФАРИ

TOOKY TOY ДРВЕНИ ПАЗЛИ САФАРИ

066TK058
Наменета за деца над 3 годишна возраст.
ден 490,00 со ддв.
ПИНГВИН ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC278 TOOKY TOYS

ПИНГВИН ДРВЕНА ИГРАЧКА ЗА ТУРКАЊЕ TKC278 TOOKY TOYS

066TKC278
ден 780,00 со ддв.
Close