Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Toyz

Toyz од Caretero е полски детски бренд чија идеа е да осигура висок квалитет и разумна цена на производите кој секогаш можат да се пренесуваат од рака на рака.

Каде што има забава, има уште поголема забава. Каде има забава има и соништа. Иднината започнува со соништа, и кон тоа се насочуваат.

Тие веруваат дека најголемата забава лежи во активно истражување на светот на најбезбеден можен начин. 

Грижа за безбедноста и развојот на децата. Помагање на децата да го откријат светот. Поддршка на физичката и менталната активност на децата. Обезбедување на многу забава и забава...

Види како Табела Листа
Подреди по
Toyz Баланс велосипед Fox 2 in 1 - Pink

Toyz Баланс велосипед Fox 2 in 1 - Pink

TOYZ-0260
Возраст: 1-4 години
ден 3.490,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Enduro - Mint

Toyz Дрвен баланс велосипед Enduro - Mint

TOYZ-0232
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Enduro - Pink

Toyz Дрвен баланс велосипед Enduro - Pink

TOYZ-0234
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Velo - Purple

Toyz Дрвен баланс велосипед Velo - Purple

TOYZ-0213
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Blue

Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Blue

TOYZ-0250/ 3307
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Green

Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Green

TOYZ-0251
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Grey

Toyz Дрвен баланс велосипед Zap - Grey

TOYZ-0252
Возраст: 2-6 години
ден 4.500,00 со ддв. ден 3.600,00 со ддв.
Toyz Тротинет - Tixi Blue

Toyz Тротинет 2 in 1 - Tixi Blue

TOYZ-0410
Возраст: 3-6 години
ден 2.995,00 со ддв. ден 2.396,00 со ддв.
Toyz Тротинет - Tixi Mint

Toyz Тротинет 2 in 1 - Tixi Mint

TOYZ-0411/3238
Возраст: 3-6 години
ден 2.995,00 со ддв. ден 2.396,00 со ддв.
Toyz Тротинет - Tixi Pink

Toyz Тротинет 2 in 1 - Tixi Pink

TOYZ-0412/3237
Возраст: 3-6 години
ден 2.995,00 со ддв. ден 2.396,00 со ддв.
Close