Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Училишен прибор

Види како Табела Листа
Подреди по
Maсичка "Unicorn"

Maсичка "Unicorn"

2560
Возраст: 2+
ден 1.900,00
Голема маса

Голема маса (црвена, зелена, сина и жолта)

03 491
Возраст: 3+
ден 4.290,00
Магнетна табла со сметало (црвена и сина)

Магнетна табла со сметало (црвена и сина)

03 406
Возраст: 36+
Димензии:
Ширина: 51 см;
Должина: 67 см;
Висина: 119 см
ден 4.680,00
Маса со две столчиња (Повеќе бои)

Маса со две столчиња (Повеќе бои)

03 422
Возраст: 3+
ден 3.120,00
Маса со две столчиња (Повеќе бои)

Маса со две столчиња (Повеќе бои)

03 414
Возраст: 3+
ден 2.405,00
Маса со клупа

Маса со клупа

7064
Возраст: 2+
ден 1.400,00
Маса со клупа

Маса со клупа

7060
Возраст: 2+
ден 1.755,00
Маса со клупа

Маса со клупа (зелена и розева)

03 433
Возраст: 3+
ден 2.160,00
Маса со столче

Маса со столче (зелена и розева)

03 402
Возраст: 3+
ден 2.405,00
Пластично столче (сино, црвено, розево и зелено)

Пластично столче (сино, црвено, розево и зелено)

03 461
Димензии:
Ширина: 41 см;
Должина: 33,50 см;
Висина: 55,50 см
ден 780,00
Предшколско ранче Елса на тркалца

Предшколско ранче Елса на тркалца

04296
Предшколско ранче Елса на тркалца
ден 1.030,00
Табла

Табла

7062
Возраст: 3+
ден 1.560,00
табла

Табла

2562
Возраст: 3+
ден 1.690,00
Табла - Pilsan

Табла - Pilsan

03 413
Возраст: 3+
Димензии: 50 x 67 x 119 cm
ден 2.385,00
Тетратки А4 со коцки

Тетратки А4 со коцки

03620
Тетратки А4 со коцки
ден 40,00
Тон Тон пластчно столче (црвен, жолт и син)

Тон Тон пластчно столче (црвен, жолт и син)

06 096
Возраст: 36+
Димензии:
Ширина: 36 см;
Должина: 39 см;
Висина: 55 см
ден 1.885,00
Ранец Елса на тркала

Ранец Елса на тркала

04297
Ранец Елса на тркала - средна големина
ден 1.950,00
Тетратки А4 со линии

Тетратки А4 со линии

03621
Тетратки А4 со линии
ден 40,00
Ранец Елса средна големина

Ранец Елса средна големина

03677
Ранец Елса средна големина
ден 1.750,00
Тетратка А4  со тесни линии

Тетратка А4 со тесни линии

04106
Тетратка А4 со тесни линии
ден 27,00
Предшколски ранец Елса

Предшколски ранец Елса

04294
Предшколски ранец Елса
ден 570,00
Сет 2 1 табла и столче

Сет 2/1 табла и столче

30795

Димензии на производот : 52x42x38 cm
Димензиина пакувањето : 42x60x16 cm
ден 1.990,00
Тетратка А5 со тесни линии

Тетратка А5 со тесни линии

04105
Тетратка А5 со тесни линии
ден 27,00
Детска табла креда

Детска табла креда

03064
Детска табла креда Димензии: 40х34
ден 750,00
Ранец средна големина на тркалца

Ранец средна големина на тркалца

04298
Ранец средна големина на тркалца
ден 1.950,00
Тетратка А4  со тесни линии

Тетратка А4 со тесни линии

04269
Тетратка А4 со тесни линии
ден 85,00
Ранец Елса средна големина

Ранец Елса средна големина

04074
Ранец Елса средна големина
ден 1.450,00
Тетратка А4 со линии/коцки

Тетратка А4 со линии/коцки

01123
Тетратка А4 со линии/коцки
ден 80,00
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

03998
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 2.400,00
Тетратка А5 со линии/коцки

Тетратка А5 со линии/коцки

02223
Тетратка А5 со линии/коцки
ден 40,00
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

04000
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 2.900,00
Close