Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Зимски колички и сетови

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
CANGAROO КОЛИЧКА LUXOR 2 ВО 1 BEIGE

CANGAROO КОЛИЧКА LUXOR 2 ВО 1 BEIGE

066H51119901

Зошто да се купи?
Модерна и лесна за управување, количката е погодна за млади родители со вкус за естетика!
Лесна алуминиумска рамка која е наменета до 18кг тежина.
ден 19.970,00 со ддв.
CANGAROO КОЛИЧКА MACAN 3 ВО 1 BLACK

CANGAROO КОЛИЧКА MACAN 3 ВО 1 BLACK

066BT5310699
Возраст: 0-36 месеци..
ден 21.900,00 со ддв.
CANGAROO КОЛИЧКА MACAN 3 ВО 1 GREY CANGAROO

CANGAROO КОЛИЧКА MACAN 3 ВО 1 GREY CANGAROO

066BT5311699
Возраст: 0-36 месеци.
ден 21.900,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP COOL GREY

CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP COOL GREY

798211900

Ергономска форма, меки додатоци и површини за да обезбеди максимална удобност во секој период.
Сите функции се лесни за употреба: системот на затворање, реверзибилноста и правилата за користење.
Многуте додатоци производот го прават спремен за секоја ситуација.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP PIRATE BLACK

CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP PIRATE BLACK

798214200

Ергономска форма, меки додатоци и површини за да обезбеди максимална удобност во секој период.
Сите функции се лесни за употреба: системот на затворање, реверзибилноста и правилата за користење.
Многуте додатоци производот го прават спремен за секоја ситуација.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP TITANIUM

CHICCO КОЛИЧКА DUO LOVE UP TITANIUM

798218407

Ергономска форма, меки додатоци и површини за да обезбеди максимална удобност во секој период.
Сите функции се лесни за употреба: системот на затворање, реверзибилноста и правилата за користење.
Многуте додатоци производот го прават спремен за секоја ситуација.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO ACTIV3 TOP KIT DARK JET BLACK

CHICCO КОЛИЧКА TRIO ACTIV 3 TOP KIT DARK JET BLACK

792705100

Trio Activ 3 количката е идеална комбинација на стилска секојдневна количка и фитнес помагало. Вашиот активен животен стил сега има совршено решение.
Дизајнирано да се приспособи за деца од 0 месеци до 22 кг тежина, удобност на највисок степен и ткаенини кои се водоотпорни.
ден 39.890,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND LIGHT OPTICAL JUNGLE

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND LIGHT OPTICAL JUNGLE

791468100
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND LIGHT RED

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND LIGHT RED

791467000
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 28.990,00 со ддв.
KОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT HAZELWOOD CHICCO

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT HAZELWOOD

794207600
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT OXFORD

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT OXFORD

794207900
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT STONE

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ COMFORT STONE

794208500
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT HAZELWOOD

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT HAZELWOOD

794217600
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 27.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT OXFORD

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT OXFORD

794217900
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 28.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT SE PIED POULE

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT SE PIED POULE

794213500
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 29.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT STONE

CHICCO КОЛИЧКА TRIO BEST FRIEND+ LIGHT STONE

794218500
Едноставен и интуитивен, но со високи перформанси, Chicco Duo Best Friend Comfort е најдобриот сојузник за родителите кои бараат паметно решение за слободно движење. Цврста количка и седиште за автомобил: секој елемент на Duo Chicco Best Friend Comfort е дизајниран да го поедностави животот на родителот, обезбедувајќи комфор и стил. Лесна за користење, лесна за затворање и екстра компактна кога е затворена, се карактеризира со едноставни облици, збогатени со стилски детали што ќе го направат Trio Best Friend Comfort на Chicco вашиот најдобар пријател досега.
ден 28.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO SPRINT W CAR KIT BLACK NIGHT

CHICCO КОЛИЧКА TRIO SPRINT W/CAR KIT BLACK NIGHT

793664100
Идеално за Вас ако:
* Се движите многу наоколу: леснотијата и компактноста се од големо значење
* Вие сакате комплетно и удобно решение со одличен квалитет во сооднос со цената
ден 24.990,00 со ддв.
CHICCO КОЛИЧКА TRIO SPRINT W CAR KIT SAND SHELL

CHICCO КОЛИЧКА TRIO SPRINT W/CAR KIT SAND SHELL

793664300
Идеално за Вас ако:
* Се движите многу наоколу: леснотијата и компактноста се од големо значење
* Вие сакате комплетно и удобно решение со одличен квалитет во сооднос со цената
ден 24.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM ELITE BEIGE ELM

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM ELITE BEIGE ELM

970034440920

iWood трио систем е првото трио во светот со дрвена и алуминиумска рамка.
Можете брзо да поставите корпа, седиште за во кола или пак седиштето од количката.
Оригинален и софистициран, благодарение на рачката со навлака од вештачка кожа, iWood е над сите еко-пријателски и иновативни производи.
FSC сертифицирано дрво направено во Италија, од заштитени шуми, прекриено со боја на база на вода, тестирано во екстремни временски услови.
ден 44.690,00 со ддв. ден 33.517,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM JUNGLE ELM

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА IWOOD TRAVEL SYSTEM JUNGLE ELM

9700344458
iWood трио систем е првото трио во светот со дрвена и алуминиумска рамка.
ден 44.690,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 MODULAR SYSTEM rainbow

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 MODULAR SYSTEM rainbow

9700337240

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM BUBBLE BEIGE

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM BUBBLE BEIGE

9700337239

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв. ден 19.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM SPORT BLUE

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM SPORT BLUE

9700337235

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM TRENDY BLUE

FOPPAPEDRETTI КОЛИЧКА UP3 UP3 MODULAR SYSTEM TRENDY BLUE

9700337238

Системот UP3 е практично и функционално трио.
На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно.
Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.
ден 26.990,00 со ддв.
Mima Xari Stroller Black

Mima Xari Stroller Black

151516
За деца од раѓање до 17кг
Димензии: 87x61cm
ден 79.999,00 со ддв.
Mima Xari Champagne Gold

Mima Xari Stroller Gold

151515
За деца од раѓање до 17кг
Димензии: 87x61cm
ден 79.999,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 BEIGE

MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 BEIGE

0667570199
Возраст: 0-36 месеци
ден 9.890,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 BLACK

MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 BLACK

0667570699
Возраст: 0-36 месеци
ден 9.890,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 DARK GREY

MONI КОЛИЧКА ALMA 2 во 1 DARK GREY

0667572299
Возраст: 0-36 месеци
ден 9.890,00 со ддв.
CANGAROO КОЛИЧКА ELLADA 3 ВО 1 BLACK MONI

MONI КОЛИЧКА ELLADA 3 ВО 1 BLACK

066N100TL050699
Возраст: 0-36 месеци
ден 21.990,00 со ддв. ден 20.691,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 BEIGE GOLDEN FRAME

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 BEIGE GOLDEN FRAME

066533Q30399
Количка за бебе со алуминиумска рамка и 4 амортизери на секое тркало
ден 12.380,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BEIGE

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BEIGE

066533Q34499
Возраст: 0-36 месеци
ден 13.180,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BLACK

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BLACK

066533Q30699

Количка за бебе со алуминиумска рамка и 4 амортизери на секое тркало.
Корпа за новороденото од 0 до 6 месеци, лесно се трансформира во седиште за деца од 6 до 36 месеци.
ден 13.180,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM BARLEY

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM BARLEY

066533Q33699
Количка за бебе со алуминиумска рамка и 4 амортизери на секое тркало.
ден 13.180,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM CRYSTALS

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM CRYSTALS

066533Q34199
Корпа за новороденото од 0 до 6 месеци, лесно се трансформира во седиште за деца од 6 до 36 месеци.
ден 13.180,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM PANTHER

MONI КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 PREMIUM PANTHER

066533Q34299
Количка за бебе со алуминиумска рамка и 4 амортизери на секое тркало.
ден 13.180,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА GIGI DARK GREY

MONI КОЛИЧКА GIGI DARK GREY

066Q522

Максимална поткрепена тежина: 15 кг
Возраст: 0-36 месеци
ден 6.990,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА POLLY 3 IN 1 BEIGE

MONI КОЛИЧКА POLLY 3 IN 1 BEIGE

0665850199

Материјал на конструкцијата: Алуминиум
Возраст: од 0 до 36 месеци.
ден 16.990,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА POLLY 3 IN 1 GREY

MONI КОЛИЧКА POLLY 3 IN 1 GREY

0665851699
Материјал на конструкцијата: Алуминиум.
ден 16.990,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА VEYRON 2 во 1 DARK GREY

MONI КОЛИЧКА VEYRON 2 во 1 DARK GREY

066X62299

Детска комбинирана количка Veyron наменета за деца од 0 до 36 месеци.
Максимална тежина: до 15кг.
ден 13.680,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА VEYRON 2 во 1 LIGHT GREY

MONI КОЛИЧКА VEYRON 2 во 1 LIGHT GREY

066X61699

Детска комбинирана количка Veyron наменета за деца од 0 до 36 месеци.
Максимална тежина: до 15кг.
ден 13.680,00 со ддв.
MUTSY EVO DUO BLACK GREY GRIP BOLD DEEP GREY DEEP GREY 3 3

MUTSY EVO DUO BLACK GREY GRIP BOLD DEEP GREY DEEP GREY 3/3

EVBL21BODGDG00

Mutsy EVO количката е дизајнирана само за Вас и Вашето мало за прошетките да ви бидат задоволство.
Одењето на воздух ќе ви биде взаемно уживање.
Количката е потполно удобна и прилагодлива за секој период на растење на Вашето мало.
ден 47.970,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO BLACK GREY GRIP BOLD DEEP GREY DEEP GREY 3 3

MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO BLACK GREY GRIP BOLD DEEP GREY DEEP GREY 3/3

EVBL21BOPGPG00

Mutsy EVO количката е дизајнирана само за Вас и Вашето мало за прошетките да ви бидат задоволство.
Одењето на воздух ќе ви биде взаемно уживање.
Количката е потполно удобна и прилагодлива за секој период на растење на Вашето мало.
ден 47.970,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO STANDARD COGNAC GRIP UN LIGHT GREY LIGHT GREY + ТОРБА 4 4

MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO STANDARD COGNAC GRIP UN LIGHT GREY LIGHT GREY + ТОРБА 4/4

EVST21UNLGLGLG

Mutsy EVO количката е дизајнирана само за Вас и Вашето мало за прошетките да ви бидат задоволство.
Одењето на воздух ќе ви биде взаемно уживање.
Количката е потполно удобна и прилагодлива за секој период на растење на Вашето мало.
ден 46.860,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO STANDARD GREY GRIP BOLD WARM GREY WARM GREY 3 3

MUTSY КОЛИЧКА EVO DUO STANDARD GREY GRIP BOLD WARM GREY WARM GREY 3/3

EVST21BOWGWG00

Mutsy EVO количката е дизајнирана само за Вас и Вашето мало за прошетките да ви бидат задоволство.
Одењето на воздух ќе ви биде взаемно уживање.
Количката е потполно удобна и прилагодлива за секој период на растење на Вашето мало.
ден 46.970,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD BROWN GRIP TAUPE GREY TAUPE GREY 3 3

MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD BROWN GRIP TAUPE GREY TAUPE GREY 3/3

NIBG21JOTGTG00
Благодарение на лесната рамка, тендата за сонце и цврстиот дизајн, Nio го олеснува излегувањето и истражувањето.
ден 58.970,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD COGNAC NORTH GREY NORTH GREY 3 3

MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD COGNAC NORTH GREY NORTH GREY 3/3

NICO21NINGNG00
Благодарение на лесната рамка, тендата за сонце и цврстиот дизајн, Nio го олеснува излегувањето и истражувањето.
ден 49.570,00 со ддв.
MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD GRAY GRIP ICE GREY ICE GREY 3 3

MUTSY КОЛИЧКА NIO DUO STANDARD GRAY GRIP ICE GREY ICE GREY 3/3

NIGR21JOIGIG00
Благодарение на лесната рамка, тендата за сонце и цврстиот дизајн, Nio го олеснува излегувањето и истражувањето.
ден 58.970,00 со ддв.
ROAN КОЛИЧКА TRIO BASS BLUE DOTS SILVER GREY SEAT

ROAN КОЛИЧКА TRIO BASS BLUE DOTS SILVER GREY SEAT

41103215

Лесна алуминиумска рамка.
Комфорна суспензија со можност за демонтажа, што ќе ја намали големината кога е затворена.
ден 36.990,00 со ддв.
CANGAROO КОЛИЧКА ELLADA 3 ВО 1 GREY MONI

КОЛИЧКА ELLADA 3 ВО 1 GREY MONI

066N100TL051699
Возраст: 0-36 месецMOи
ден 21.990,00 со ддв. ден 20.691,00 со ддв.
КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BLACK

КОЛИЧКА GALA 2 ВО 1 LEATHER BLACK

066533Q30699
Количка за бебе со алуминиумска рамка и 4 амортизери на секое тркало.
ден 13.180,00 со ддв.
Chipolino Бебешка количка - Prima 3 in 1 2020 Denim

Chipolino Бебешка количка - Prima 3 in 1 2020 Denim

KKPRE0203DE
- Седиштето е погодно за новороденчиња и деца на возраст до 4 години или со тежина до 22 кг
ден 21.395,00 со ддв.
 Бебешка количка - Croxx беж

Бебешка количка - Croxx беж

2007
Наменета за бебиња од самото раѓање до 36 месеци или 15 кг
ден 17.890,00 со ддв.
Kikka Boo Количка - Amaia (Повеќе бои)

Kikka Boo Количка - Amaia (Повеќе бои)

55563
Луксузна и лесна алуминиумска рамка.
ден 11.990,00 со ддв.
Kikka Boo Количка - Beloved 2 во 1

Kikka Boo Количка - Beloved 2 во 1 (Повеќе бои)

55935
Наменета за бебиња од самото раѓање до 36 месеци или 15 кг.
ден 13.900,00 со ддв.
Kikka Boo Количка - D`ora (Повеќе бои)

Kikka Boo Количка - D`ora (Повеќе бои)

55454
ден 14.590,00 со ддв.
Kikka Boo Количка - Trinity (Повеќе бои)

Kikka Boo Количка - Trinity (Повеќе бои)

55457
ден 16.990,00 со ддв.
Kikka Boo Количка Madrid 3 во 1 (Повеќе бои)

Kikka Boo Количка Madrid 3 во 1 (Повеќе бои)

55250

Комплетот вклучува: корпа за новороденче до 6 месеци, транспортер наменет за бебиња од самото раѓање до 13 кг. и седиште наменето за бебиња над 6 месеци.
Душече за корпата, подлога за седиштето, торбица за мајката, навлака за корпата и седиштето и навлака за заштита од дожд.
ден 17.490,00 со ддв.
Kikka Boo Количка UGO 3 во 1

Kikka Boo Количка UGO 3 во 1 (Повеќе бои)

55562
Наменета за бебиња од самото раѓање до 15кг.
ден 17.990,00 со ддв.
MONI КОЛИЧКА CIARA 2 во 1 BEIGE

MONI КОЛИЧКА CIARA 2 во 1 BEIGE

066Q30199
Возраст: 0-36 месеци
ден 8.790,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 6.990,00 Max: ден 79.999,00
ден6990 ден79999
Close